Wednesday, August 04, 2010

Still Under Construction


Saya bukannya tak online, macam biasa kalau saya ada 24 jam, saya banyak membunuh masa di depan laptop. Tapi sekarang mood untuk menulis tidak ada jadi saya taknak paksa diri saya nak menulis. Kita kan menulis dengan hati. Kalau hati tak seiring rasa dan kata, saya nak berehat dulu dari menulis yang bukan-bukan. Ah trafik mesti jatuh merundum. Bila trafik tak banyak, Nuffnang pasti merajuk. Waaaa tak kuasa nak pujuk LOL maaf buruklah menulis bila tak ada mood menulis ni.

Okey. Straight to the point. Currently I am doing something. Layout untuk blogshop dah lama jumpa, tapi tiba-tiba rasa serabut pula layout tu so I tukar ke layout lain yang lebih kemas. Dah tukar pun, cuba tengok gambar atas tu. Saya kata ini OKEY jadi OKEYlah. Putih dan Pink saja. Tolonglah nanti jangan ada yang cakap blog itu tak cukup warna warni. My everyday line --> Mau kena tumbuk lah ini. Hah.

Takmahu cakap panjang-panjang dulu tentang blog tu. Saya taknak buat semua dalam keadaan tergesa-gesa. Dan janganlah expect tinggi sangat dekat that blogshop. Need lots of time to make it perfect, tapi I masih baru dalam online business ni, so must be lots of flaws at first, lebih-lebih kalau I buat tergesa-gesa.

Tunggulah dalam sebulan dua lagi. Ada lagi benda lain I buat dan tengah fikir sebenarnya. Life is getting busier.

Entri nanti pun mungkin hanya tertumpu updates semata-mata.

Ohya. I won third place (again) dekat contest yang I N I. Next entry, I update tentang tu.
Share:

10 comments:

  1. hee
    sama la kita
    baru lepas renovate belog juge
    almost complete :D

    ReplyDelete
  2. all the best fina. man man loi ;)

    ReplyDelete
  3. tak sabaaaa nk tgk blogshop tu.
    pasni ur daily life mesti sgt bz dgn biznes plak.
    heeeeee~

    ReplyDelete
  4. cantik je kalau guna design/kaler/template xbanyak warna.. br la professional sket

    good luck on starting your online shop..

    Latest Post : Gantung Sampai Mati, Tahu?

    ReplyDelete
  5. congrats on ur victory.....!!!! he he..... and good luck!!!!! jangan lupa bagi discount bebanyak2 ek!!!

    ReplyDelete
  6. Kie-yu,
    yes dear, i saw urs. sangat kemas. sy suka! ;) almost complete? means, masi ada nak tambah lagi ke? wow!

    ReplyDelete
  7. cik aiLebiu,
    yes, man man loi! (walaupun tak berapa nak fhm)

    ailebiu lah cik ailebiu! :D

    ReplyDelete
  8. Fara,
    tu la pasal ni cik fara, sy hrp taklah smpai terabai blog sophiesm ni kan. i'll fly as high and far as i want but still wanna stick to where i come from ^^

    ReplyDelete
  9. Tupai Karan,
    thanks ya kamooo.. ;)
    yg suke kalerful tu bukan apa, tu mmg dah minat diorang. nice juga kalau susun elok2, n bagi manis je mata pndg. but sy tak boleh lebih dari 5 wrna dlm blog la. lg2 kelip2, agak pening sikit. guna pun kdg2 utk tujuan tertentu.

    so as long as tuan blog selesa n tahu apa yg dia nak, its always okey kan ^^

    ReplyDelete
  10. .s.o.f.i.a.,
    pergh sebut pasal diskaun, confirm bagi. baju bndle, why la letak mhl2 sgt kan. hahaha :P nak diskaun 50%? 60%? ke 100%? haha

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*