2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sophiesm.Com Official.
Monday, August 23, 2010 posted at 08:59 ♥


Ah best. Semalam dalam sejarah. Selesai je semua, pukul 9malam dah tidur lena atas sofa depan TV (- -") Mengantuk sangat. Tak tahulah kenapa. Tengah malam bangun nak sambung tidur di bilik, hantar dulu mesej berbaur fed-up dekat orang tu kemudian terus sambung tidur tanpa rasa bersalah. Banyak cantik kan muka Fina wahahah.

About my Facebook account kan, fortunately saya dah restore balik dah. Actually profile saya tak deactivate pun even saya tak leh login, just that, saya sendiri tak boleh login dekat akaun Facebook. Facebook team pula cakap macam NI, hisy. Siapakah yang PhD sampai hantar virus dekat my virus itu (- -") Tak apa, aku maafkan kau. Mungkin kau pun tak tahu kan.

About contest I join tu, I tak menang pun. Banyak persoalkan participation saya dalam contest tu, lagi-lagi tinggal dua hari lagi contest nak habis pun saya join. Semua ini salah Bro Razzi. Beriya sangat nak saya join T_T Tengok ramai tak puas hati. CEH SALAHKAN ORANG LAIN. I made friends along the way, though :)

Anyway. One of my wishlist dah tercapai. Akhirnyaa.. Selepas gedik-gedik mewar-warkan url Sophiesm.Com padahal still guna Sophiesm.Blogspot.Com time tu ewah ewah. 22 Ogos petang (semalam) saya bayar, hari ni 23 Ogos waktu sahur tadi dah nampak URL Sophiesm.Com. Pagi ini dah boleh tulis entri bertajuk www.sophiesm.com HAHA.

No, you have to do nothing. Sesiapa yang masih menggunakan link Sophiesm.Blogspot.Com masih boleh redirect ke blog saya yang ini. Sophiesm.Com atau Sophiesm.Blogspot.Com? Sama saja. Masih lagi owner dan penulis yang sama. Hehehe. Gosh I miss Sufilara.Com. Rindu nak tengok dekat sidebar tajuk entri panjang berjela-jela since 2006 T_T Sufilara.Com had been my baby for years now *sigh* It's okey, Sophiesm.Com juga my baby.

I'd never know I would come this far in blogosphere anyway HAHA.

Labels:


7 Comments:

Blogger Si Kachak Suparjo said...

Wo!

Tahniah.


p/s: Aku baru perasan entri The Biggest Loser tu. ngehehehe!!

23 August, 2010 09:18  
Blogger fara said...

congrats fina!

sorry dh agak lame tak singgah sini.
blog pon frh dh private.
got some issues at work.
skali skala klo sempat frh singgah ye.

23 August, 2010 09:19  
Blogger nur.sa said...

tahniah lagi! hehehe. sebab dah berjaya jadikan blogspot ke dotcom saja.

23 August, 2010 16:41  
Blogger Fina Sophie said...

Si Kachak Suparjo,
YEKE? ngahahaha!

thanks. tak ada apa pun yang nak ditahniahkan (- -") bukan menang award ke apa hehe.

24 August, 2010 13:22  
Blogger Fina Sophie said...

fara,
what kind of issue? ya perasan juga fara private blog but ingatkan nak renovate ke apa. dun cuti lama sgt ya, sy tak byk kawan dekat blogosphere LOL kesian lak dekat budak fina ni :P

nur.sa,
hiks. once dah pernah guna, mesti nak lagi (- -")
haha!

24 August, 2010 13:29  
Blogger Arief Arf said...

wow, dah ade domain sendiri.
thats cool.
mesti duit dari nuffnang meriah ni kan?
boleh la belanja.

X)

24 August, 2010 17:05  
Blogger Fina Sophie said...

Arief Arf,
siyes duit nuffnang takleh nak harap. setakat teh o tu leh la hahahah

25 August, 2010 04:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish