Pages

Sophiesm.Com Official.

Monday, August 23, 2010


Ah best. Semalam dalam sejarah. Selesai je semua, pukul 9malam dah tidur lena atas sofa depan TV (- -") Mengantuk sangat. Tak tahulah kenapa. Tengah malam bangun nak sambung tidur di bilik, hantar dulu mesej berbaur fed-up dekat orang tu kemudian terus sambung tidur tanpa rasa bersalah. Banyak cantik kan muka Fina wahahah.

About my Facebook account kan, fortunately saya dah restore balik dah. Actually profile saya tak deactivate pun even saya tak leh login, just that, saya sendiri tak boleh login dekat akaun Facebook. Facebook team pula cakap macam NI, hisy. Siapakah yang PhD sampai hantar virus dekat my virus itu (- -") Tak apa, aku maafkan kau. Mungkin kau pun tak tahu kan.

About contest I join tu, I tak menang pun. Banyak persoalkan participation saya dalam contest tu, lagi-lagi tinggal dua hari lagi contest nak habis pun saya join. Semua ini salah Bro Razzi. Beriya sangat nak saya join T_T Tengok ramai tak puas hati. CEH SALAHKAN ORANG LAIN. I made friends along the way, though :)

Anyway. One of my wishlist dah tercapai. Akhirnyaa.. Selepas gedik-gedik mewar-warkan url Sophiesm.Com padahal still guna Sophiesm.Blogspot.Com time tu ewah ewah. 22 Ogos petang (semalam) saya bayar, hari ni 23 Ogos waktu sahur tadi dah nampak URL Sophiesm.Com. Pagi ini dah boleh tulis entri bertajuk www.sophiesm.com HAHA.

No, you have to do nothing. Sesiapa yang masih menggunakan link Sophiesm.Blogspot.Com masih boleh redirect ke blog saya yang ini. Sophiesm.Com atau Sophiesm.Blogspot.Com? Sama saja. Masih lagi owner dan penulis yang sama. Hehehe. Gosh I miss Sufilara.Com. Rindu nak tengok dekat sidebar tajuk entri panjang berjela-jela since 2006 T_T Sufilara.Com had been my baby for years now *sigh* It's okey, Sophiesm.Com juga my baby.

I'd never know I would come this far in blogosphere anyway HAHA.

7 comments:

  1. Wo!

    Tahniah.


    p/s: Aku baru perasan entri The Biggest Loser tu. ngehehehe!!

    ReplyDelete
  2. congrats fina!

    sorry dh agak lame tak singgah sini.
    blog pon frh dh private.
    got some issues at work.
    skali skala klo sempat frh singgah ye.

    ReplyDelete
  3. tahniah lagi! hehehe. sebab dah berjaya jadikan blogspot ke dotcom saja.

    ReplyDelete
  4. Si Kachak Suparjo,
    YEKE? ngahahaha!

    thanks. tak ada apa pun yang nak ditahniahkan (- -") bukan menang award ke apa hehe.

    ReplyDelete
  5. fara,
    what kind of issue? ya perasan juga fara private blog but ingatkan nak renovate ke apa. dun cuti lama sgt ya, sy tak byk kawan dekat blogosphere LOL kesian lak dekat budak fina ni :P

    nur.sa,
    hiks. once dah pernah guna, mesti nak lagi (- -")
    haha!

    ReplyDelete
  6. wow, dah ade domain sendiri.
    thats cool.
    mesti duit dari nuffnang meriah ni kan?
    boleh la belanja.

    X)

    ReplyDelete
  7. Arief Arf,
    siyes duit nuffnang takleh nak harap. setakat teh o tu leh la hahahah

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS