Pages

Oh Fina Sophie.

Friday, August 20, 2010

[picture removed by the author]

Maaf blog ini terbiar sementara sampai 21 Ogos. Tuan punya belog sedang sibuk dengan contest di Facebook. Nah, gambar untuk pengubat rindu wakaka.

Update : Contest tu contest untuk raih undi/LIKE sebanyak mungkin. Biasa contest dekat FB macam tu. IT WILL ENDS TODAY, T_T If you all nak tolong vote pun boleh juga, just go to my page http://www.facebook.com/pages/SophiesmCom/140772842600802 dan see a friend's wall-post there, Edna Kinsella. She's telling you how to vote. Let me know if you've voted me ya supaya senang nak say thanks. I cannot login to my FB account for the time being cuz FB kena roadblock, cuz of some virus thingy. Sape lah yang send virus dekat saya ni T____T

4 comments:

  1. tu bulu mata palsu ka ori...?? nice!!!

    ReplyDelete
  2. .s.o.f.i.a.,
    palsu! but this nice kan?. biasa sy pakai kalo perform utk tarian punya. very the tebal n berat. tak selesa pakai lama2 but this one just nice. :) kdg2 kalo jln2 pon pakai hahaha :P

    ReplyDelete
  3. hammboooii.pic bkn maen hawt ye awk.hihi.ape acc fb?

    ReplyDelete
  4. .o r k e d.,
    jadi ek gambar ni? dah tuannya tak cukup hot, gmbr hot tu kira okeylah hahahaha.

    search je fina sophie ;)
    or this la http://www.facebook.com/FinaFinaFina

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS