2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




JAP.
Sunday, August 29, 2010 posted at 15:23 ♥

HAHA saya rasa sangat free hari ini walaupun sebenarnya macam biasa saja. Dan saya nak pusing-pusing around internet nih. Mood pun baik saja maybe sebab Ranau tengah hujan sekarang ni (???). Ya I love rains. Okey bukan Rain yang iklan 'NAMA SAYA RAIN' itu. Sorry sikit. Tiap hujung petang atau malam hujan sebenarnya, cuma hari ni awal pula hujan. Di tengahari macam ni. HEAVEN. Tapi yang tak bestnya kalau hujan, streamyx mesti buat hal @#$%^&* EH TADI KATA MOOD TENGAH BAIK?

Anyway.
I found this for my site.


Website tu kata (website tu yang kata ya) blog saya rated as Parental Guidance Suggested? Tau pon. LOL. Lepas tu website tu state lah kenapa blog saya kena rate macam tu. Sebab ada perkataan HURT dua kali dan ada perkataan JAP satu kali. JAP yang saya maksudkan tu adalah SEKEJAP. Tapi JAP yang dikatakan offensive itu adalah :

JAP (Jewish American Princess) :  an offensive term for a Jewish girl or woman that deliberately insults her ethnic background, upbringing, and character (slang) Microsoft® Encarta® 2009

Pelajaran hari ini ye.

JAP = Jewish American Princess.
Eventhough I don't get what the hell it is. Mind to explain?

Labels:


6 Comments:

Blogger [z@ck] said...

hahaha..lawak2..sebab perkataan JAP je pun..

29 August, 2010 16:52  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

ha ha... me kena check gak la...... can ajar????

30 August, 2010 01:22  
Blogger fara said...

erk. website mane ni fina?
JAP tu mcm putri2 umno la kot.
cume utk jews. huhu~

30 August, 2010 12:55  
Blogger Fina Sophie said...

[z@ck],
tu la pasal (- -")

.s.o.f.i.a.,
kat sini ha. nah http://www.oneplusyou.com/bb/blog_rating hehe

fara,
it seems to me its not an organization. tp tu la, i dun get it. hehehe. here it is :) http://www.oneplusyou.com/bb/blog_rating

30 August, 2010 15:22  
Blogger nur.sa said...

nanti dah kawen ada anak boleh la refer kat blog fina jugak ek? :P

30 August, 2010 20:52  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
aish nampak tak tu. parental guide suggested ehehehehe :P

31 August, 2010 11:54  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish