2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




I know you're reading my blog.
Wednesday, August 25, 2010 posted at 15:52 ♥

Tiba-tiba rasa macam nak blog about feeling, since my heart rasa macam so full lately. I am not really sure .. full of what, tapi tidak salah bukan jika ini buat saya gembira.

Okey sekejap. Got to do something. It's 1.35PM. Dah lambat sejam (- -") Cousin datang tadi borak-borak. I'll be back.

.
.

I'm back.

Bila orang tanya.. "KO PUASA KAH?" even waktu tu punyalah kau merangkak-rangkak menahan lapar dan dahaga (oh dramatik gila), what will you react? Ada rasa nak bagi penyepak tak? Baru tadi ada customer tanya, and tadi cousin pun tanya. "KO PUASA KAH?" Which OMG what the ell? Of course lah puasa (- -") Mungkin kerana muka ai yang berseri-seri ni even di tengah-tengah puasa ni kot (dalam hati tiada siapa yang tahu). Inilah rahsia air wudhu'. Ngahah. But again, that obvious?

Anyway. Bukan hari ni je hadapi soalan tu. Boleh kata tiap hari. Melampau tak? Craps je kan? Saja tau diorang ni buat ai perasan lebih. Memainkan perasaan ai. BHAHAH. Atau apa itu soalan memang dah termasuk dalam list soalan bahasa basi orang Malaysia? Sampai hati.

Baiklah.

Lupakan itu.

I know he read my blog. To make it short, I just want to say, I miss you so bad. I knowww.. Your kerja bukan macam orang lain. Saya sendiri taknak expect more since your work needs more of you. It's just, I miss you dan saya tak dapat nak cakap panjang-panjang dengan kamu sekarang ni. Better that way, mungkin. Lagipun I have this blog to keep you updated about me and my life kan. But what do I have to at least, tau tentang your life, without me asking? You know, I really care about you.. It hurts to say this, but I just want you to know that this is true..

Tsk.

You're sleeping now. Baru balik kerja. Semalam, kamu cakap kamu penat. Gosh. You know what I feel time tu? Rasa nak run to you and say 'It's okey, I'm here'. Haha. But I didn't show it to you.. I wish at least I was there with you. To share the wound. To hear how painful it is. So much you held inside, kan? Geramnya, cannot do anything T_T Kalau setakat textes, setakat phone calls, it never feels enough. Still demand you to be here. In front of me. Tapi, I might be speechless kalau kamu ada depan mata saya (- -")

.
.

Hah. Cukuplah dulu. Muntah hijau pula nanti. Nak pergi bazaar, for the second time this Ramadhan. Tapi nak tangkap gambar macam tak ada harapan, hanphone habis cas. Heh. Bye. Orang dah panggil banyak kali tu.

Labels:


2 Comments:

Anonymous Arief Arf said...

puasa tak ni?!

hahahahah
soalan tu saje nak menguji iman je tu.
hahaha

eh eh ape emo emo ni.
cheer up!
X)

27 August, 2010 03:53  
Anonymous Fina Sophie said...

Arief Arf,
arief tanya takpa lagi ngahaha.

anyway, biasalah tulis blog kena emo2 sikit. kalau heartless tu tak feel lah nak menulis hiks!

27 August, 2010 14:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish