2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hanya ingin kau tahu ..
Monday, August 09, 2010 posted at 11:06 ♥

Ku telah miliki
Rasa indahnya perihku
Rasa hancurnya harapku
Kau lepas cintaku

Yang seakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku

ow wooo wo wo wo

Walaupun semua hanya ada dalam mimpiku
Hanya ada dalam anganku
Melewati hidup

Yang seakan abadi
Sekalipun kau mengerti
Sekalipun kau pahami
Ku pikir ku salah mengertimu

Aku hanya ingin kau tahu
Besarnya cintaku
Tingginya khayalku bersamamu

Tuk lalui waktu yang tersisa kini
Di setiap hariku
Di sisa akhir nafas hidupku

ow wooo wo wo wo wo wo wo wo wo

... by Republik
.
.

Sejak semalam, dengar lagu ni berulang kali.

Manusia tak lepas daripada mainan perasaan kan. Aku kini lebih redha atas apa yang telah terjadi. Bukan setakat dalam hal cinta saja, tapi segala-galanya. Kamu yang tahu tentang kisah hidup aku, pasti akan memahami.

Aku telah lalui. Rasa bagaimana peritnya rasa bila segala harapan aku hancur.. Sekelip mata selepas bertahun-tahun. Sesuatu yang aku hilang dan tak mungkin akan dapat balik masa yang telah dipersiakan. Aku seikhlasnya meredhakan, tapi mungkin ada pahitnya yang aku sedang telan satu persatu.

Aku punya cita-cita tinggi. Hanya aku yang tahu besarnya harapan aku, tapi, ada hikmah mungkin semua ni terjadi.. Ya ALLAH berat sebenarnya dugaan-MU ini.. Aku tahu bukan calang-calang orang KAU turunkan dugaan sebegini. Apa yang tersisa untuk aku hari ini, I will try to make the best out of it. This is what I only have today even it sometimes brings tears at nights..

.
.

Macam biasa, once ada entri baru, saya padam code playback lagu ni. Sementara tu, enjoy the song. I am okey. Semua dah over now, saya lega. :)

P.s Sorry, saya tutup ruang komen.

Labels:


0 Comments:







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish