2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Fiza Niza Chu, Baca ini.
Monday, August 09, 2010 posted at 16:36 ♥

Baru lepas baca entri cik N o r h a f i z a yang buat aku rasa macam nak meraung-raung. Alamak over pulak. Tapi serius dah terpercik sikit air mata. I dunno lah. Sedih gila vavi punya. Fiza, saya tidak sampai hati mau baca entri kamu keluar berjalan-jalan. TIDAK MAU BACA NANTI JELES! Fiza Niza dan Chu sila baca entri ini, sila rasa serba salah. Hahah tsk patheticnya. Sedih tapi gelak. Ini gelak sedih tau?

Lepas tu dia siap tampal gambar kami berempat. Semua ada kami berempat. Fiza, Niza, saya dan Wancu. Serius rindu sama kamu semua. Saya serius saya rindu macam nak menangis je uwaa.. Selain Armin, mereka ini juga my partner IN CRIME. Otak penjenayah gila. Ahah. I miss every moment with you guys. Fiza dengan cara dia, Niza dengan cara dia, Chu dengan cara dia, saya dengan cara saya (I wonder cara saya macamana tah ahaha). Not all the time kami semua ngam. Tapi, dalam susah, dalam senang. Mereka tetap menerima. Rasa persahabatan kami macam even kau buat kesilapan paling bodoh dan tak boleh diterima pun, diorang tetap ada di samping dan buat kau rasa benda yang kau buat itu benda paling betul di dunia. Diorang takkan selalu agree dengan kau, tapi diorang ADA. Itu yang penting. They are among the best thing ever happen in my life. Including you, Armin, if you read this. Aku sendiri takkan puas bercerita betapa aku amat hargai persahabatan aku dengan diorang ni.

Saya ada cerita tentang diorang semua ni dalam entri I N I.

Okey nak lari pergi bersedu sedan dalam bilik air. Emosi ai.

Labels:


10 Comments:

Blogger AuraFIza said...

Fina...!!!
Masa aku tulis entry tadi, mood aku happy je. Cuma masa nak letak gambar kita berempat tu je, rasa macam rindu gila kat ko!
Tapi lepas aku baca entry ko ni, Adoihhh... TERnangis plak aku. Dah la kat kedai ni. Nak cover, tapi hidung dah merah, camane??
Aku salahkan ko 100% sebab buat aku nangis. Uhuk uhuk..

Miss you, Fina...
Rindu sangat sangat sangat....
sumpah, sedih!!

09 August, 2010 16:46  
Blogger tiefazatie said...

sabar sis..ifa pun jadi rindu ngn my bff di sabah nie..huhu

09 August, 2010 16:55  
Blogger Fina Sophie said...

AuraFIza,
dah tak mampu nak berkata2. biarlah anak bulan bicara sendiri. tsk tsk T____T kan punya sedih smpai anak bulan yang disuruh bercakap. apakah. teremo okey. jgn lak terasa, :P just sedih wehh.. sy sorang jak yang tiada :(

i hope this whole thing can be rewind back. bleh ubah mana2 yang bleh diubah. i hope this all are juz dream. :( janji tau, simpan rahsia ni.

apapun, korang enjoyla, i'll be watching from here ewah haha :P

09 August, 2010 17:04  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

tetiba i miss my friends in college dulu..... u agak jahat fina, recalling those sweet memories with ur friends...... my friends mana ada blog!! tak aci!!!!

09 August, 2010 19:07  
Blogger Waniza said...

kta serang kenduri kwin fiza nnt....SERANG.....!!!!!!!!!!!!

09 August, 2010 20:24  
Blogger AuraFIza said...

Yeahhh..
Aku sedia menerima serangan ;)

10 August, 2010 11:06  
Blogger Fina Sophie said...

tiefazatie,
seriously, ingat ifa dekat sbh skrg?? ;P

10 August, 2010 22:02  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
not me! ahaha its them ya. salahkan diorang. waaaa.. ahaha :P

10 August, 2010 22:03  
Blogger Fina Sophie said...

Waniza,
niza, fiza suda gtau tarikh. hope i can make it @_@

10 August, 2010 22:04  
Blogger Fina Sophie said...

AuraFIza,
HAHAHAHA

10 August, 2010 22:08  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish