2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




"Cikpia's Birthday Giveaway"
Thursday, August 19, 2010 posted at 02:50 ♥


Cikpia's Birthday Giveaway

Blogger contest dah pernah join, Facebook contest dah pernah join. Now giveaway pula.

Salah satu syarat untuk melayakkan penyertaan GA (giveaway) ni, mestilah buat satu entry cadangan untuk Cikpia improve blog beliau. Entry komen blog je ke, komen orangnya tak boleh? EHEHE. Okey move on. Cadangan atau komen saya buat dalam randomly point form, supaya senang nak spot.
  • Tentang tukar warna tema blog tu, hitam itu menawan. If Cikpia nak tukar warna blog or layout blog, it's up to you, janji jangan bagi berat blog T_T
  • You see Cikpia, your blog actually sangat interesting. Jokes banyak. No wonder I am your loyal reader kan. Bukan senang nak tarik me jadi loyal reader. Hehe. Jadi jangan bagi blog lambat loading. Eh?
  • Perasan tak saya dah ulang dua kali about page loading? YES blog Cikpia loading laju, dahlah guna streamyx ni. Boleh tahanlah laju dia. Tapi kan, pakai streamyx satu line dengan streamyx sambung dengan hub untuk wifi, lain okey kelajuan dia. Sebab kongsi connection dengan ahli rumah yang lain. Jadi maaf kepada blogger yang page loading dia lambat, kalau saya blogwalk pun, mungkin akan blogwalk seminggu sekali. Kalau agak-agak entri-entri dia best atau selalu datang blogwalk dekat sini, barulah datang. MINTAK SORRY. Tak cukup nafsu nak tunggu page yang loading lambat EH INI ENTRY GIVEAWAY LA FINA FOKUS FOKUS :P
  • If Cikpia nak orang lebih notice entri-entri Cikpia and take your entries more seriously kan, you should really try guna full-form. I mean, no short form. And you might see the difference ;)
  • Kalau Cikpia nak banyak pilihan layout, saya ada website nak cadangkan dekat Cikpia. Ini website antara website yang serious banyak gila updated layout dia. Semuanya insya-ALLAH applicable since coding dia sesuai dengan coding yang blogspotdotcom guna. Everytime datang website tu, ada je latest layout. Sebelum kenal website tu, punya susah nak cari layout yang berkenan di kalbu T_T Ini dia, NAH AMIK. Godek sampai lebam ye. Ehehe.
  • Okeylah setakat ni (amboi kau macam ada hati nak bagi komen lagi haha)
Aku ni memang tak sah kan kalau buat entri pendek sangat tsk. Peserta lain semua tulis pendek-pendek. Me kalau pendek tu adalah something tu. Suka sangat dekat huruf, padahal goreng je banyak (okey bye).

P.s Contest akan berakhir pada 25 Ogos 2010, sesiapa yang nak join GA ni sangat dialu-alukan okey. Baiklah, masa untuk men-tag. Fiza, you're next.

Labels:


4 Comments:

Blogger [z@ck] said...

konfirm boleh menang ni
=)

19 August, 2010 08:12  
Blogger Fina Sophie said...

[z@ck],
yeke.. haha. tunggu dan lihat. ramai tu peserta ehehe

19 August, 2010 11:02  
Blogger .s.o.f.i.a. said...

haha.... so sweet darl!!! thanks for joining..... and me will directly go to the suggested site untuk change my layout....

penyertaan diterima. goodie luckie!!!

19 August, 2010 12:54  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
so sorry for the late reply!
my pleasure! thanks!! ^^

21 August, 2010 15:30  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish