30 minit terakhir.

August 15, 2010

Tak padan dengan bulan puasa, sebenarnya selera makan saya dah menurun. Malah, kalau makan lebih sikit, dah rasa macam nak muntah keluar. Tak tahulah kenapa. Makan sikit, dah kenyang sangat-sangat. Good thing lah juga, sebab saya sedang on diet, remember? Or maybe keinginan nak kurus tu tinggi sangat sampai badan pun automatik menolak makanan lebih dari yang biasa? I don't know. Luckily sekarang I got my dearest consultant kesihatan bertauliah yang selalu ada di samping saya. Siapalah tu. Ehem.

.
.

Almost 12AM. 20 minit lagi.

Ada benda nak cerita sebenarnya but I just not in the mood. Something happen in between I'm writing this entry. Since I've started this, I have to finishlahkan.

Okey dah finish. This upset woman nak tidur. Since I have nothing to cheer me up right now, nampaknya kenalah saya tidur dalam keadaan tidak gembira ini. Bye.

No comments.

You Might Also Like

0 comments