2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




30 minit terakhir.
Sunday, August 15, 2010 posted at 23:52 ♥

Tak padan dengan bulan puasa, sebenarnya selera makan saya dah menurun. Malah, kalau makan lebih sikit, dah rasa macam nak muntah keluar. Tak tahulah kenapa. Makan sikit, dah kenyang sangat-sangat. Good thing lah juga, sebab saya sedang on diet, remember? Or maybe keinginan nak kurus tu tinggi sangat sampai badan pun automatik menolak makanan lebih dari yang biasa? I don't know. Luckily sekarang I got my dearest consultant kesihatan bertauliah yang selalu ada di samping saya. Siapalah tu. Ehem.

.
.

Almost 12AM. 20 minit lagi.

Ada benda nak cerita sebenarnya but I just not in the mood. Something happen in between I'm writing this entry. Since I've started this, I have to finishlahkan.

Okey dah finish. This upset woman nak tidur. Since I have nothing to cheer me up right now, nampaknya kenalah saya tidur dalam keadaan tidak gembira ini. Bye.

No comments.

Labels:


0 Comments:







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish