2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Wake me up when _________ ends :)
Tuesday, July 13, 2010 posted at 18:25 ♥

Entri random. Nak buat point form macam latest entri orang yang rindu-dekat-saya-lepas-tu-tulis-dekat-blog lah :P
  • Bosan sangat-sangat. Saya orang yang jarang bosan, so bertuah okey kamu dapat tengok saya taip perkataan BOSAN.
  • I got a good news here. Application saya diterima thank God! Alhamdulillah tsk.
  • Hari ni dah berapa entri dah saya publish. Di luar normal. Bila tiba-tiba dah banyak entri keluar untuk satu hari, biasanya (biasanya okey) beberapa hari lepas tu akan senyap tak dengar khabar berita tak ada update entri.
  • Sebenarnya nak bagi hint saya nak rehat berblog sekejap. Ada perkara di sini yang lebih memerlukan komitmen saya.
  • Sebelum saya pergi, saya nak pesan, kalau kau datang bertandang, kau klik-klik sikit 3 kali kat poll kaler pink di sebelah tu.
 Bye, and oh, saya kunci Cbox (message box) saya sementara ketiadaan saya. Thanks :)

Labels:


2 Comments:

Anonymous ZielaJB said...

we await the latest entry from you.. ;p

14 July, 2010 10:12  
Blogger Fina Sophie said...

ZielaJB,
sorry lmbt rply komen yg ni, tak pasan pula :P
thanks ziela ;)

16 July, 2010 09:07  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish