2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Tutorial Letak Link Di Ruang Komen Blogger
Monday, July 12, 2010 posted at 07:26 ♥

Tutorial ni saya dapat idea dari blog Aiz Batu Campur.

Caranya senang saja semudah ABC. Believe me, this will come in handy for your blog ;)

<a href="http://link-anda.com">TAJUK LINK</a>

Ingat untuk ganti ayat berwarna merah tu dengan link dan tajuk link yang kau nak sertakan sekali dengan komen kau. Mudah, right? :)

Dan satu lagi tambahan, DON'T DO SPAMMING. 

You are free to try.

Labels:


9 Comments:

Blogger Fina said...

Test ya.

Latest entry on SOPHIESM :
Tutorial Letak Link Di Ruang Komen Blogger
Pagi Yang Gelap Kini Sudah Terang
This Chinese Guy

12 July, 2010 07:34  
Blogger Hariz said...

Come On bebeh
Congratulation Netherlands Is Winner World Cup 2010

12 July, 2010 07:36  
Blogger amalmeor said...

Bila Hati Mula Berputikkan Bunga-Bunga Cinta
test aje

12 July, 2010 08:14  
Blogger AiZ said...

taadaa.. thanks for credit



Aiz latest entry
Trik iklan mangga Ad yang aiz guna
Kenapa blogger nak bersaing? haishh
Bahaya di tempat yang ade WiFi
jana wang yang terbaru blogger



ingin buat link seperti ini juga? Klik disini

12 July, 2010 11:33  
Blogger Faiz said...

bgus2..untuk yg xtau..hehe...lau yg dah tahu jd cmnie lah..hehe..

p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...thanks sebab sudi jd sebahagian drpd marathon tu..hehe..nk publish review tu pukul berapa..hehe..nk set siap2..
***Hit My Latest Update Here***

12 July, 2010 23:02  
Blogger geekz36 said...

hurm, blh buat link keluar kat tab lain x?

02 January, 2011 17:20  
Blogger Fina Sophie said...

geekz36,
cuba try tnya dekat AIZ. dia ada komen kat atas ni ;)

02 January, 2011 17:30  
Blogger S.3.V.3.N said...

Try kat sini jap k..:P

Laptop korang jantan ke betina?

18 January, 2011 18:34  
Blogger ~~su manje~~~ said...

salam...
su blogger baru kalau ada kelapangan jemputlah singgah ke blog su manje...
thanks

salam ziarah....



Blog Baru Su Manje...

19 February, 2011 15:58  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish