Tuesday, July 20, 2010

Sufilara.Com in Wordpress

Lebih cepat dari yang dijangka, Sufilara.Com dah bertukar pemilik SEMALAM. Sebelum ni saya cakap by October kan? Well, yeap, mari ucap selamat tinggal pada dia sekarang juga tsk tsk.

Sekarang dia di bawah platform Wordpress, website tu masih dalam pembinaan lagi. Jadi kalau kamu click ke sana pun, hanya nampak website yang masih tak siap. Memang tak ada apa lagi. Tengoklah dalam sebulan lagi kan. The owner nampak macam sibuk saja.

Okey nak cakap itu je.
Share:

4 comments:

  1. alamak. nape frh pon mcm ada sikit sedey ni.
    sufilara tu dh mcm trademark fina kot.
    but sophiesm pon best gak!

    ReplyDelete
  2. Fara,
    emm. sy syg sufilara, but, i can't go with that name anymore. it's LARA. it just feels ... WRONG ^^

    ReplyDelete
  3. mungkin saya tertinggal ketapi tapi still saya ada satu soalan utk fina.

    aritu fina decide nak privatekan blog kan? sekarang dah bertukar pada sophiesm dan jadi public blog kembali. ada reason? haha. saja mau tau. tak jawab pun takpe la kot.

    ReplyDelete
  4. nur.sa,
    dah ada entri utk itu. gud question, sa ;)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*