2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sufilara.Com in Wordpress
Tuesday, July 20, 2010 posted at 11:28 ♥

Lebih cepat dari yang dijangka, Sufilara.Com dah bertukar pemilik SEMALAM. Sebelum ni saya cakap by October kan? Well, yeap, mari ucap selamat tinggal pada dia sekarang juga tsk tsk.

Sekarang dia di bawah platform Wordpress, website tu masih dalam pembinaan lagi. Jadi kalau kamu click ke sana pun, hanya nampak website yang masih tak siap. Memang tak ada apa lagi. Tengoklah dalam sebulan lagi kan. The owner nampak macam sibuk saja.

Okey nak cakap itu je.

Labels:


4 Comments:

Blogger Fara said...

alamak. nape frh pon mcm ada sikit sedey ni.
sufilara tu dh mcm trademark fina kot.
but sophiesm pon best gak!

20 July, 2010 15:14  
Blogger Fina Sophie said...

Fara,
emm. sy syg sufilara, but, i can't go with that name anymore. it's LARA. it just feels ... WRONG ^^

21 July, 2010 01:30  
Blogger nur.sa said...

mungkin saya tertinggal ketapi tapi still saya ada satu soalan utk fina.

aritu fina decide nak privatekan blog kan? sekarang dah bertukar pada sophiesm dan jadi public blog kembali. ada reason? haha. saja mau tau. tak jawab pun takpe la kot.

21 July, 2010 12:31  
Blogger Fina Sophie said...

nur.sa,
dah ada entri utk itu. gud question, sa ;)

22 July, 2010 09:14  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish