2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sufilara.Com and Sophiesm.Blogspot.Com
Sunday, July 04, 2010 posted at 14:26 ♥

After all these years, having a blog had been the best therapy I'd ever had. Ia satu kepuasan, menggantikan habit saya sejak sekolah rendah lagi yang banyak berdiari. Sayang, banyak yang dah dibuang. Bezanya diari yang ini tidak memaparkan keseluruhan hidup saya dan hanya memaparkan mana-mana yang boleh dikongsi. Tapi tetap, ini yang paling jujur. Saya tahu kebanyakan yang ikut blog ni adalah orang-orang yang memang terang-terang mengenali saya. Ada yang merupakan sahabat lama ada yang teman sekampus. Dan kebanyakkannya lebih selesa jadi silent reader saja. Saya hormati pendirian anda. Thanks guys, for keeping my blog alive. Melihat statistik pengunjung yang ada saja setiap hari, buat saya rasa sangat-sangat dihargai. Later bila blog ni kononnya dah glemer, jangan lupa tagih Sambal Terung satu hidangan ya LOL.

Okey. Saya sebenarnya ada pemberitahuan.

Sufilara.Com is going to be back as Sufilara.Blogspot.Com (date due on October, waktu genap setahun Sufilara.Com) and Sufilara.Com domain will be redirected to this blog, Sophiesm.Blogspot.Com; that SOON to be Sophiesm.Com by or before October 2010.

Got it got it got it?

I can't really tell when the exact time will be.. Ask my blog manager ya. My own brother SHESHH. Worth MYR40 for every domain. Wanna try having a domain?? Let me know ;)

Ohya. I masih guna platform Blogger. Boleh saja switch to Wordpress, especially untuk those yang nak guna domain sendiri kan. Even my blog manager pun recommend me. But, might be, Sophiesm.Com platform dia di wordpress nanti. I don't know. I'll think of it :)

Labels:


8 Comments:

Blogger Fara said...

wow! mcm best je ade domain sendri!
It's like having ur own website...
I guess...

:)

04 July, 2010 15:21  
Blogger shima said...

heylo my dear. as usual, anda ubah mcm mana pun blog anda..n sejauh mana pun anda pergi, hope u didnt forget me kays? i'll never forget u in my whole life. ure my inspiration. Ikhlas. sbb bila org tanya sy pasal blog, sy akan mula cerita dari your blog hehe. take care fina. and pls dont stop writing. ur blog had become my "happy-pills" for my past 3-4 years kot?. :)

04 July, 2010 17:29  
Anonymous Fina said...

Fara,
dotcom tu yang mcm best nak sebut kan? hehehe. tu yg rasa mcm having own website ^^

05 July, 2010 00:26  
Anonymous Fina said...

shima,
took a lil bit time to reply u. actually shima, for me, u have been a kind of my inspiration too.
n yah i wont forget u. n i wont stop blogging, this is my therapy. how can i, rite?

3-4 years? that long? wow.

by the time i read ur comment, i am totally feel appreciated. at least i know, apa yg sy tulis d sini inspired someone out there kan? million thanks, shima. it feels great :)

05 July, 2010 00:34  
Blogger shima said...

Great. :) mcm best ada this kind of friendship. kita tak pernah pun jumpa, but smhow our life story are less and more the same. Alhamdulillah, we're inspired by each other. Semoga sentiasa berada dlm keredhaan Allah. :)

05 July, 2010 16:32  
Blogger Fina said...

shima,
then i want to stay this way with u, if i could :) at the same kind of situation, ur thoughts r expressed in different way, that's how ur words selalu buat sy berfikir lbh jauh or dr perspektif yg berbeza dr cara sy yg sblm tu.. fhm tak apa yg sy mksdkan? haha.

God bless :)

05 July, 2010 20:46  
Blogger amalmeor said...

saya ska blog ini sbb ada tlis "jgn lupa tagih SAMBAL TERUNG"my fevret itu~nnt akan ku tagih walau bertahun2...hehehe :)

07 July, 2010 16:46  
Blogger Fina said...

amalmeor,
set eyh amal. jgn lupa tagih tau. ;) keep my words, tak kisahlah blog ni jadi popular or tak hahaha :D

08 July, 2010 00:34  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish