2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




SMS
Tuesday, July 13, 2010 posted at 16:07 ♥

"Nape Fina tak boleh nak terima?
Even sanggup tunggu Fina berape lame sekali pun."

"Takpelah Fina.
Perempuan memang macam ni,
takkan nampak orang yang sayang dekat dia."

Adoi. T___T

Dah lebih setahun kot dia try tapi tak dapat-dapat. Nak buat macamana, dah memang tak boleh nak suka :/ Kalau boleh dibahagi-bahagi hati ni, akan aku bagi dia jugak. Berpotensi jadi perfect husband kot tsk. Wahai hati, kau ni apesal. Orang yang buat dono dekat kau, itu yang kau suka. Orang yang bersungguh-sungguh dekat kau, itu yang kau tak suka.

Ten-si-yon.

Labels:


9 Comments:

Blogger adn said...

waa.. suda reject.. buat entry lg sms-nya.. kejamnya.. haha.. kesian org tu

13 July, 2010 16:14  
Anonymous ZielaJB said...

soal hati n perasaan nie mmg xleh dipaksa2,, cian kt org yg setia mnggu slama stahun tue..

13 July, 2010 16:29  
Blogger Fina said...

adn,
aiyo bukan2. ni lain olang ma.

sy tak rasa kejam pun sebab :

1. sy tidak letak nama dia
2. sy tidak link pergi fb dia
3. sy langsung xgtau dia org mana, sms hntr pukul brapa
4. dia x baca blog ni
5. sy tak ada kutuk2 dia
6. sy puji lagiii
7. sy bercakap ttg diri sndri, bukan dia

kejammmm??

13 July, 2010 16:31  
Blogger Fina said...

adn,
n lagi satu sy tak pernah reject dia. tp sy tak pernah bg even satu pun harapan dekat dia n smpai sekarang sy tidak bg dia jawapan yg pasti so dia kecewa sbb dia tunggu. sy pernah suggest (suggest okey, suggest) dekat dia yang maybe ada prmpuan lebih baik dr sy, yg mmg akan boleh menerima dia lebih dr sy tp dia still want me. then nak reject pun tak bleh la. dia sblm ni my gudfriend. terkilan ini rosakkan pshbtn kami, tp sy taknak tmbh lagi depression dia. fhm?

i'm suck at making decisions so yeap.

13 July, 2010 16:37  
Blogger Fina said...

ZielaJB,
i wish i could ziela. i really wish i could. but its hard when our heart is already missing to someone else.. :)

13 July, 2010 16:43  
Blogger adn said...

oh.. ok.. (^^,)

13 July, 2010 18:56  
Blogger Fara said...

Fina,
I know this feeling.
Orang tu mmg cukup perfect in everything but somehow takde feeling gak eventho dh try.
& u know deep inside yg die mmg everything u ever want.
But somehow takle trime gak...
but it's good fina tak trime die becoz he deserve to find his true love yg syg dia balek kan...
and for fina, i know u will too one day.
Just don't give up!

13 July, 2010 19:27  
Anonymous ZielaJB said...

Fina bwat solat istiqarah.. mana tahu ia dpt membantu fina dalam keadaan mcm nie..

14 July, 2010 09:33  
Blogger shima said...

hehe. br baca this entry. yup, br je melalui "that" moment. kinda of Risik for me. hmmm tu la hati ni..tp percaya lah..aturan Allah itu lbh cantik. hv Faith in Allah ye fina. tak rugi pun if kita lepaskan kerana stp yg ditentukan milik kita pasti akan jd milik kita. sama ada easy way or hard way. we choose. :)

14 July, 2010 10:13  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish