2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Ole-ole dari Taiwan.
Wednesday, July 21, 2010 posted at 21:30 ♥

Saya panggil kasut ini KASUT RETRO
Saiz 35 MYR39.90

Ingat lagi, saya beli kasut ni waktu keluar dengan Beatrice Wong, rakan kolej juga rakan satu kumpulan SDG Self Developement Group. Budak UUM tahulah apa itu SDG. RINDU BEATRICE T__T, serious I miss her. She's one of a kind. Loyal, sweet, cold, less talk, strong, determined, sometimes confused, honest, and very appreciative towards her friends. It was her room I'll never forget to stop by. Dia bukan jenis yang boleh get along dengan semua orang sebab dia tak give a damn to entertain orang yang dia takda rasa nak berkawan, and I guess that's why we're close back then. Ngahaha. Dia sepanjang saya kenal, tak pernah tahan dengan roomate dia. Setiap akhir semester tulis surat minta tukar bilik dekat pejabat am kolej, tiap awal semester tukar. Sampailah waktu semester akhir, dia bagitahu yang orang pejabat kolej bagi dia terus duduk satu bilik seorang ngahaha. That was so funny. Kalau ikut peraturan sebenar, student biasanya tak dibenarkan duduk bilik seorang-seorang. Tapi pihak pengurusan kolej jadi generous sangat hari tu mungkin sebab some exception or some other thing. I don't know.

Tak pakai contact lens :P

Waktu beli kasut retro inilah kali terakhir keluar dengan dia, kalau tidak silap.

Okey darls, let's move on.

Ingat entri waktu my mum pergi Taiwan dan sekarang dah balik? (tiba-tiba teringat hari tu cancel plan pergi Aussie sebab kekangan masa. Haih. Jangan ingat, jangan ingat). She bought us some stuff. Key chains, sweets LOL sayang nak makan semua comel-comel haha :P Baju-baju paling banyak, tapi taklah banyak mana pun.

My mum beli cardigan warna pink lusuh. I long for this kind of cardigan. Wee! Thanks Ma ^^ :


Oh ghost DEBAB. Walaupun dah turun 3KGs, masih tetap DEBAB. Alhamdulillah, SAYA DEBAB (- -")

Yang lelaki mama belikan kemeja T, yang perempuan belikan dress. Ada rantai juga untuk saya dan Dana tapi tak apalah Dana kau ambillah dua-dua. Dana dapat dress cantik. Dress Dana :



DAN JENGJENGJENGGG :


Diimport dari Taiwan okey (macamlah Malaysia tak ada). Dress polkadot hitam putih di atas ni cantik kan? Cakap 'cantik' sekarang cepat. Haha. OKEY BAIK, biasa-biasa saja. Dan sebenarnya nak cakap, SAYA DAH ADA DRESS YANG MATCH DENGAN HEELS RETRO SAYA TADI! Bhahahah sorry, can't help. Saya kesukaan :')

Sekian entri show-off.

Labels:


2 Comments:

Anonymous It'S Me ^_~ LeAnne said...

u dun look debab at all... ;)
u look nice just d way u r...mayb u notice urself flabby here n there but when u drees up,itz like a magic...flab gone..! =) sy kesukaan for u kak..! ngeehee... ;D

22 July, 2010 10:14  
Anonymous fara said...

fina,
love ur polka dot dress.
cantekkk!!!

22 July, 2010 13:47  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish