2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Oh so random
Friday, July 23, 2010 posted at 13:32 ♥

Ini update yang ketiga buat hari ini.
  1. Pagi tadi,  mama bising-bising urgently minta adik hantar pergi pekan sebab ayah dah tunggu dekat situ. Pergi Kota Kinabalu @_@ Tak tahulah apa urusan yang urgent sangat. Tak sempat tanya. Hope everything is fine :/
  2. Tak buka kedai. Saya ada benda nak buat ngahaha
  3. Tunggu blogshop saya ya. Saya dah jumpa layout yang sesuai. Tunggu ;) (untuk perempuan-perempuan saja)
  4. Minggu akan datang saya buat minggu tips lah. Mahu tips? Nanti saya fikir saya nak bagi tips apa. Tips mekap kot. Haha. Kalau kamu mahu bagi cadangan lain, boleh tinggalkan mesej atau komen di sini :)
  5. Rindu menari.
  6. Rindu pada berat bermula angka 4. Sikit lagi, sikit lagi. Saya nak kurang sampai 45, boleh kan.
Itu saja.

Labels:


6 Comments:

Blogger LeAnne said...

sy suka tips mekap n tips dressing up... ;) would be lovely dpt tgk ur blogshop skali..! =)

23 July, 2010 15:02  
Blogger Fara said...

tak saba nk tgk blogshop :)

23 July, 2010 15:17  
Blogger AuraFIza said...

Tak rindu kat kitorang?
HAHA....

23 July, 2010 19:34  
Blogger Fina Sophie said...

LeAnne,
blogshop simple2 je lian. n tak lama kot blogshop tu. habis barang then habisla :P

ya thinking about that kind of tips too ^^ we'll c ;)

24 July, 2010 23:02  
Blogger Fina Sophie said...

Fara,
blogshop simple je (- -") sj nak try jual online. hee..

24 July, 2010 23:03  
Blogger Fina Sophie said...

AuraFIza,
rindula sengalll.. :P

24 July, 2010 23:04  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish