Friday, July 30, 2010

Nak keluar sekejap.

Selepas keluar ke pekan sekejap nanti, baru saya start pack beg untuk besok. Saya pergi satu malam saja, dan tak perlu nak ucap babai-babai bagai, saya tetap je dapat online (insyallah) sebab dekat sana nanti nak cari bilik hotel yang provide wireless (broadband tak bayar lagi). Which, membuatkan aku teringat, aku tak book lagiiii.. Tapi tak apa, sana boleh terus cek bilik kosong terus dekat kaunter. Hopefully time-time macam ni hotel tak penuh.

Saya bertolak sebelum tengahari esok WITH my brother 22 years old. We'll be leaving on a taxi. It's a good thing he joined me to keep me accompanied ..ceh to keep me accompanied konon. Dengar macam baik je adik aku tu kan. Sebenarnya dia nak ambil peluang ikut berjalan-jalan HAHAHA left hometown for a while. For your information lah, Ranau has nothing much of what you call as URBAN LIFE. Yes, I grew up in a small town, and I am proud of what I am and where I come from.

I'll be sleeping different room with my brother la. Kalau dia perempuan kan bagus juga. Bolehlah kongsi bolik dengan saya dengan seorang lagi kawan perempuan (also salah seorang dari winner contest tu) yang janji nak book hotel sama-sama. HAHA.

Okey, nak bersiap ke pekan sekejap. I need to buy something. My brother kena jadi driver kali ni sebab van yang saya selalu bawa tu lampu rosak tsk. Saya tak berani lagi bawa Hilux and I doubt my dad would allow me to drive his car (- -")

Bye for now.

Share:

2 comments:

  1. best nyer jalan2 menang kontes....!!!!

    ReplyDelete
  2. .s.o.f.i.a.,
    tak apa next time cikpia join contest yg perlu undian, roger me okey. sure tolong ;)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*