Pages

Ming Dao

Thursday, July 15, 2010

Ergh. I thought mama bertolak esok. Tapi rupanya hari ini? I mean, malam ni? Ingatkan pukul 5 pagi yang mama cakap tu masa untuk mom and her friends nak gerak dari Ranau, but rupanya 5 pagi tu masa flight. Tak sempat nak bungkus diri dengan surat khabar masuk dalam beg mama nak jumpa manusia dari Taiwan ni :


Inilah Ming Dao .. Aktor Taiwan kegemaran saya. Paling suka bila dia bawa muka berlagak. Dan paling suka juga bila dia senyum. Serius boleh cair.

My mum dah bertolak pun. Hope segalanya berjalan lancar. Aminnn.

"Mak, kirim rambut palsu."
"Eishh!"

HAHAHA.

Saja je bagi bacaan ringan malam ni. Mood tengah agak elok sebab ranking dekat peraduan InnerShine tu dah sampai nombor 6 dari 27 penyertaan :') Seriously, Nombor satu dan nombor dua dah agak sukar nak kejar sebab dah sekitar 400 likes dah. Number 3 leh lagi dicapai tapi target realistik I sampai nombor 4 atau 5. Sikit lagi, sikit lagi. Kalau saya berjaya dalam number 5 or ke atas (penerima hadiah adalah pemenang pertama hingga pemenang ke-5 - setakat ni), I'll show you apa hadiah yang saya dapat. Takda Blackberry, tak ada barang-barang giveaway yang dijanjikan, but dapat dinner dengan..? ;)

..and for sure I'll blog about that, if menang lah :D

Nama/tajuk (you name it) blog ni aku tukar SEBENTAR ke Sufilara.Com. Rindu nak tengok blog 3 tahun aku tu dekat browser. Kalau kamu type Sufilara.Com, it will still redirect you here at Sophiesm.Blogspot.Com, anyway :)

6 comments:

  1. oh, saya tak berminat dgn dia. haha. sa suke kat korean actor. especially boys over flower hero. teehehehe. comey gler hero2 drama tu.

    ReplyDelete
  2. Gudlak Fina! sikit lagi tuh! :)

    ReplyDelete
  3. lau nk menang cr tipu lam peraduan tu..bleh je..hehe..tp xbaikla aja org tipu kn..huhu..anyway..gudluck n dpt jupe org taiwan tu..haha..
    p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...mmg setiap 1/2jam..hehe
    ***Hit My Latest Update Here***

    ReplyDelete
  4. nur.sa,
    ya korean artis pun comey2. sweet. snyuman manis. aduhai hahahaa. lately layan citer korea so not bad lah juga. zaman hindustan dah berakhir :D

    ReplyDelete
  5. Faiz,
    h.a.c.k akaun org or what? ehem ;) kalo h.a.c.k, my bro tahu, dia ajar skjp hari tu haha. ada h.a.c.k dlm 10 akaun je then lepas tu stop x berani dah.

    waiting 4 ur marathon. ;)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS