2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Innerself.
Wednesday, July 21, 2010 posted at 14:46 ♥


Semalam ..

Best guyfriend : "Deep Inside - The ex asking for another chance .. is it ---?"
Me : "Nope la .. I'm sorry you read that :/ But it's actually yang baru-baru clash ni."
Best guyfriend : "Oh. Budak --- tu? Saja nak tahu. Masih contact lagi?"
Me : "Oh, semalam, Fina dan dia dah settle. Dah slow talk. I guess, masing-masing sudah faham.. :)"
Best guyfriend : "Dia baca blog Fina juga?"
Me : "Nope. He never cares anyway."
Best guyfriend : "Hm.. Screw him. Haha."
Me : "No. Don't screw. Haha. He's still the one who used to touch my heart. ---- . It's over now. He'll find another. ----- ."
Best guyfriend : "Screw him for not appreciating --- and the girl who write her blog .. Is it that deep?"
Me : "What deep?"
Best guyfriend : "He touched your heart .. Deep enough?"

Mesej yang terakhir tu sampai lambat. Line maxis macam ni selalu kan, boleh pula mesej sesat ke mana-mana sebelum sampai dekat receiver :P Bila mesej tu sampai, saya tahu dia dah tidur.

Me : "What do you mean?"

Nanti-nanti dia free, dia jawaplah.

.
.
.

Hari ini ..

Soalan itu simpel, tapi saya tidak biasa dengan soalan macam tu. Agak menyentuh rasa. Bukan sebab saya tak suka, tapi ia buat saya sebak. Ada sesuatu di sebalik pertanyaan tu yang buat saya sedar sesuatu, tapi tak boleh cakap dekat sini. Nanti bila-bila boleh, saya cakaplah. Heh.

Deep enough .. ?

Deep enough .. .. ?

Deep enough .. .. .. ?

I keep asking myself. Kenapa rasa macam dalam hati kena cucuk. Mau ketawa, tapi sebak dalam masa yang sama. Ah mental. Dear heart, what's your answer. I doubt myself of how deep he had touched my heart cuz as far as I hardly know, DEEP ENOUGH is like WHAT I felt when the first time I fell in love. It would be never enough again, I once believe. Now that I believe that I WILL again someday, but, about WHAT I had have with him (the guy we talked about), WAS IT DEEP ENOUGH? 

Trust me, sometimes it's good to make a girl cry. It relieves her.


Note : yang ada tanda sengkang (-) tu sebab ada part saya potong, tak sesuai untuk umum.

Labels:


6 Comments:

Blogger shima said...

akan dtg satu masa, lelaki yg betul-betul mencintai dan mengharagai kita...tp kita...? hmm selalu tak pernah sama. masalah hati mmg sukar diramal..sukar diubati..

21 July, 2010 15:04  
Blogger Fara said...

soal hati. pling susah nk tahu.

21 July, 2010 16:41  
Blogger Si Kachak Suparjo said...

Aku selalu buat wanita menangis.

Baik kan aku? :)

21 July, 2010 17:35  
Blogger Fina Sophie said...

shima,
sy faham yang itu ;)

22 July, 2010 10:46  
Blogger Fina Sophie said...

Fara,
dan kalau dibincangkan pun, tak pernah habis. hehe

22 July, 2010 10:47  
Blogger Fina Sophie said...

Si Kachak Suparjo,
there's gud and bad. ada yang baik, tp paling byk bad. jgn slh fhm :)

22 July, 2010 11:07  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish