2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Every Word Of It.
Thursday, July 15, 2010 posted at 00:39 ♥

Annoying gila suka set gambar besar-besar

Leanne, Shima, Fara, Ziela, Pesilat UUM, dan yang lain. Saya mungkin tak (atau belum lagi) balas semua komen-komen anda. But I do read them all. From every one of you. EVERY WORD OF IT. Bukan setakat baca saja, yang pasti.

Thanks, and again thanks sebab respon di poll pink dekat sidebar itu :)

Labels:


4 Comments:

Blogger Fara said...

is it truly annoying?
tp mcm ske sume gamba beso kat blog.
huhu~

15 July, 2010 01:00  
Blogger Fina said...

Fara,
sy pun tak tahu. tp ada terbaca dkt blog org lain yg dia ckp, jgn letak gmbr besar sgt haha. tak tahuuuu :P mcm tak kisahlah sgt sbnrnya kan? sy suka je. hee.

15 July, 2010 01:06  
Blogger shima said...

sy pun, ok jeeee :p
its ok fina. just hoping that everything was ok with u. :)

15 July, 2010 12:19  
Blogger Fina said...

shima,
let us pray for the best ;)

okey mulai hari ini, pic dekat blog ni akan di-set besar2 tnpa segan silu :P

15 July, 2010 22:02  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish