Pages

Every Word Of It.

Thursday, July 15, 2010

Annoying gila suka set gambar besar-besar

Leanne, Shima, Fara, Ziela, Pesilat UUM, dan yang lain. Saya mungkin tak (atau belum lagi) balas semua komen-komen anda. But I do read them all. From every one of you. EVERY WORD OF IT. Bukan setakat baca saja, yang pasti.

Thanks, and again thanks sebab respon di poll pink dekat sidebar itu :)

4 comments:

  1. is it truly annoying?
    tp mcm ske sume gamba beso kat blog.
    huhu~

    ReplyDelete
  2. Fara,
    sy pun tak tahu. tp ada terbaca dkt blog org lain yg dia ckp, jgn letak gmbr besar sgt haha. tak tahuuuu :P mcm tak kisahlah sgt sbnrnya kan? sy suka je. hee.

    ReplyDelete
  3. sy pun, ok jeeee :p
    its ok fina. just hoping that everything was ok with u. :)

    ReplyDelete
  4. shima,
    let us pray for the best ;)

    okey mulai hari ini, pic dekat blog ni akan di-set besar2 tnpa segan silu :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS