2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Best Personality Contest
Saturday, July 31, 2010 posted at 23:59 ♥

S T I C K Y   E N T R Y
Until 11.59PM 2nd August 2010
Scroll down for latest updates

Okeylah fine. I ikut lagi satu contest di page Brother Love. Best Personality Contest. Currently in the FIRST place with 534 votes. Dengan angka ni, saya masih berkejar-kejaran dengan begitu manja dengan current 2nd place and 3rd place.

Tarikh tutup mengundi adalah pada 11.59PM 2 Ogos 2010 bersamaan tengah malam Isnin depan.

Kalau kamu, ya kamu. Yang ada Facebook sahaja. Tolonglah jadi darling I sekejap. Kalau kamu sudi tolong vote, jumpa nanti saya belanja roti canai ya LOL :P

Ini caranya.

♥♥♥ First kena LIKE page ini dulu :

http://www.facebook.com/brolover  


♥♥♥ After that baru pergi ke link ini (LIKE picture tu):

http://www.facebook.com/photo.php?pid=237080&id=114198045278333

Dekat yang kedua tu ada picture besar gedabak, nampak tak nampak tak? Lepas tu gambar tu macam sebijik gambar header di atas ni, perasan tak? Header ni hasil crop gambar yang tu lah. LOL. After edit gambar yang dekat link tu tiba-tiba datang idea jadikan itu gambar header. Setakat ni saya masih boleh belah lagi dengan gambar header ni. Nanti agak-agak kalau dah tak boleh belah, saya tukar balik HAHAHA.

♥♥♥ Bawah gambar tu ada button LIKE. Klik dekat situ saja. Then you're DONE!

Kalau taknak tinggalkan komen tidak apa, kalau nak tinggalkan komen bolehlah bagi komen contoh "nanti saya datang sabah claim roti canai" pun boleh.

Labels:


3 Comments:

Blogger .s.o.f.i.a. said...

make it roti canai telor ok!!!!

31 July, 2010 19:07  
Blogger Fina Sophie said...

.s.o.f.i.a.,
deal!

04 August, 2010 10:12  
Anonymous Anonymous said...

You really make it seem so easy with your presentation but I
find this topic to be really something that I think I would never understand.
It seems too complex and very broad for me. I am looking forward for your next post,
I will try to get the hang of it!

Stop by my web site; buying prescription sunglasses online

07 August, 2014 02:18  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish