2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Yeay benda dah settle!
Tuesday, June 08, 2010 posted at 14:41 ♥

A very short update, I guess.

Kepala dizzy. Badan panas lain macam. Selesema, dan batuk sedikit. Mungkin sebab semalam seharian terdedah dengan haba di luar. Lepas tu, tidur lewat excited nak tengok reality show 'So You Think You Can Dance' punya pasal. Padahal badan dah lain macam, tapi energized tengok semangat para contestant dekat TV. Pagi tadi pula kena bangun awal sebab kena hantar mama ke Dewan Serbaguna Ranau, ada program di situ. Dana teman. After hantar mama, saya dan Dana pergi breakfast dekat alamak tak tahu nama tempat tu. Then pergi post office, urus my application. Nanti, nanti kalau dapat, kalian tahulah hehe. Now banyak isi borang application, since last two weeks but everything dah settle dah. Tinggal tunggu samada berjaya atau tak. Doakan saya.

Tadi rasa lembik sangat badan, tapi kena juga aktifkan diri, sebab need to settle everything then saya tak payah fikir banyak dah. Now that saya dah balik rumah dan sedang berada di atas katil, saya nak shut-down my system kalau boleh SEKARANG JUGA. I really need rest. Nak buat lawak pun macam takda mood eh eh tiba-tiba.

Nak air-condddd T___T I don't need air-cond semulajadi dekat Ranau lagi dah. Sebab dah rosak. Cuaca yang boleh membunuh sekalian makhluk bumi. Mood pula swinging, rasa macam nak marah. Benci bila perasaan macam ni datang :/ Perasaan yang hanya tidur dapat melegakan, atau bertambah teruk. Bertambah teruk kalau waktu saya benar-benar perlu rehat, tiba-tiba ada orang buat bising. Tiba-tiba begini, tiba-tiba begitu, tiba-tiba .. I don't know what I'm typing here I can't focus bye.

Okey taklah short update sangat. Zzz.

P.s I Love You. Yes, YOU.


Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish