2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




On the other hand,
Wednesday, June 30, 2010 posted at 03:55 ♥

..you have different fingers LOL memanglah kan :D

It's 2.44 AM. Terjaga tiba-tiba dan tersedar yang tadi saya tertidur waktu sedang mesej-mesej dengan kawan (- -") Terus cek handphone yang bergelimpangan di sebelah. Ah ada mesej. Tak apalah.

I've talked with, and been thinking a bit about my previous entry. Saya tahu kadang-kadang saya terlalu mengikut perasaan, but that's why I am here. It appears to you I am such an emotional person, aren't you? Well, emotions show your sensitivity. By all means, it shows your humanity. It is important that you know how to express it to the world. Proud with it. Just, don't drown with it.

Saya sebenarnya masih mengawal rasa yang ada, tapi kita tak sepatutnya sentiasa menyembunyikan apa yang kita rasa. Kita perlu keluarkan, untuk kurangkan bengkak di hati. Untuk bagitahu at least seorang di luar sana, betrayal isn't fun at all. Faham tak faham tak? Saya dah banyak berdiam diri, now let me do the talking. I am a 4 year old blogger with purpose here. Let me.

Papp papp papp.

Ah. Siapa yang tak tidur lagi ni. Bunyi orang naik turun tangga, bunyi plastik. Dan err, bunyi menyanyi? WAIT.

.
.
.

Me. Buka pintu bilik. Bilik saya berdepan dengan bilik my younger brother. And I saw Pipie in there. Pintu terbuka luas. The youngest one (ya I know dia sepatutnya dekat asrama sekolah dia sekarang ni), ada di rumah sampai petang ni. Balik sebab sakit. Tadi tanya dia, kenapa tak tidur lagi. Dia cakap dia dah tidur. Ah right, petang tadi balik-balik ja dia terus tidur. But that doesn't mean he have to stay awake doing nothing now. Saya bulatkan mata dekat dia and tried to say something, tapi dia dah terkedek-kedek keluar dari bilik abang dia dan turun tangga. Ah nevermind. Tutup pintu balik. Now, where were we?

A four year old blogger with purpose, right?

Oh okey great. Dah tak tahu nak taip apa. Better get going, having my beauty sleeping. Ngehihi.

Labels: ,


2 Comments:

Blogger Fara said...

Dah 4 yrs blogging!
No wonder ur so good at words.

Biase la tu klo emo2...
Klo takde emo, bukan perempuan namenye tu. hehe

Keep it up k! ;)

30 June, 2010 09:45  
Blogger Fina said...

Fara,
pujian ke tu? thanks :P mgkin juga sbb dah lama berblog. sbb bila baca entri dulu-dulu wktu awal2 berblog, lain sgt2. hee. thanks again.

30 June, 2010 13:45  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish