2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Kempen Minggu Sahabat
Monday, June 28, 2010 posted at 08:06 ♥

Actually, entri about Bibie dan entri tentang kawan-kawan terbaik tu dah lama ada dalam draft. Entri tribute nak karang perlu masa banyak untuk di edit, sebab kita bercakap tentang orang. Entri Bibie tu sejak bulan Februari lagi dan yang previous one dah 3-4 minggu dalam draft. Sebab tu panjang semacam LOL. Sebab bila rasa nak tambah, laju je jari menaip.

Ada sesiapa tiba-tiba mata jadi rabun tak? HAHAHA mintak sorry. Itu untuk simpanan saya saja, dipublish untuk menyeru kita sama-sama menghargai sahabat. Tak tahukah minggu ini blog saya kempen Minggu Sahabat. Oho. Baru teringat, dah lama tak buat kempen dekat blog. Ingat tak dalam Sufilara.Com saya pernah buat kempen Mari Berjogging dan Kempen apa lagi entah saya pun dah lupa. Nak godek balik tapi tak rajin nak go through. Banyak sangat entri.

I left Sufilara.Com for many reason. Mungkin nampak macam tak berapa masuk di akal but hey, hal hati dan perasaan tak semua masuk akal, right? I don't know, I just feel like I want to leave it that way. Privated. Sometimes, I rasa Sufilara.Com is never really about my personal life, tapi perjalanan hidup seorang wanita yang masih dibayangi kekasih lamanya. Dan Sufilara.Com terlalu banyak menyimpan rahsia hidup. Jadi saksi terlalu banyak kisah duka dan air mata. Sebagai seorang blogger tegar, saya sayangkan Sufilara.Com, tapi too much lara dalam tu. See the name lah kan. SufiLARA. Heh.

Okeylah, menulis entri ini sementara tunggu sampai pukul 8 pagi. Dah pukul 8 pagi dah. Bye.

Labels:


2 Comments:

Blogger Fara said...

Love ur new blog dear! ;)

28 June, 2010 09:18  
Blogger Fina said...

Fara,
kinda like it too ^^

28 June, 2010 18:30  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish