2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Free Give-Away Contact Lenses by FreshLook.
Wednesday, June 02, 2010 posted at 21:24 ♥

Miss me? Ahah! Maaf, perasan glemer sekejap. Bila entah jadi blogger femes hahah. OKEY FINE, TAK RINDU. Don't have to roll your eyes laaah. Hahaaa.

Like I said before, I'll blog here sometimes HAHAHEHEHOHO tapi bukan tertumpu pada personal matter sangat dah. Rule #1, finish what you have started. Ada banyak entri yang saya hutang dekat Sufilara.Com. It just doesn't feel right to leave it all behind.

First, nak cakap :

For now, I've created another private blog that soon to be publically published. Address blog rahsia. Hint, address guna blogspot.com. Dan guna kesemua abjad nama penuh saya. Bukan susunan yang sama, tapi definitely guna abjad-abjad pada nama penuh saya dengan susunan abjad yang baru. Faham tak faham tak? Contoh macam ni : If nama saya Nana, then rewrite the abjad ikut susunan berbeza contohnya jadi Anan atau Anna. Wah Anna :D Err tak faham kenapa perlu explain.

Second, nak cakap :

Memang dilahirkan dengan sensitiviti yang tinggi mungkin, bila baca blog yang selalu buat saya berfikir ni tadi, mengalir setitik air mata fuh nasib baik setitik je. Sebak gila, mungkin sebab ada something yang Yulie cakap tu ada terkena batang hidung sendiri, lalu menyentuh sanubari.. Tak boleh nak mention dekat sini, cuz I want to keep it as my life's secret, though maybe you can guess already but what the hell.

OKAY!

Tujuan utama SEBENARNYA nak cakap yang ini :

Free Give-Away Contact Lenses by FreshLook! ♥

So excited jenama FreshLook sanggup bagi free give-away for first 40 000 sign-uppers so sign-up now tak mahu cakap banyak-banyak nak explain jangan miss peluang keemasan ni @_@ Waktu entri ni ditulis, dah 36259 giveaways dan angka ni increase rapidly every hours.

This is the terms and condition that applied, that might answer your inquiries (go to the website for more) :
  1. This free trial contact lens offer is endorsed by Novartis Corporation (M) Sdn. Bhd. (The Company) and The Company's affiliated agencies.
  2. This promotion is designed to cater to experienced contact lens users.
  3. No purchase is required for this promotion.
  4. This promotion is valid from now till 13th of June 2010 OR when 40,000 free trial pairs of contact lenses have been given out, whichever comes first.
  5. Each participant is only eligible for one set of FreshLook® Illuminate™ free trial lenses. Supply for the number of days is as advertised. Suspected or actual fraud and/or suspected or actual abuse relating to the promotion and Disclaimer may result in forfeiture of the delivery of trial lenses as well as cancellation of entrant’s participation in the promotion.
  6. The number of pairs of FreshLook® Illuminate™, as advertised, will be given out for each sign-up which will be mailed directly to the entrant’s address.
  7. This promotion is valid only for Malaysians with addresses within Malaysia (East Malaysia included).
  8. Employees and immediate family members of The Company and affiliated agencies are not eligible to participate.
  9. All products sent out by The Company are guaranteed genuine and authentic.


Klik gambar untuk ke website FreshLook Illuminate NOW!

Kalau ada insentif sebab mempromosi ni kan bagus LOL


.

Labels:


2 Comments:

Anonymous nur.sa said...

haa. sa aneh sekejap. bukak blog sa tadi. lepas tu tertengok. eh? sufilara ada update? ngahahaha.. upanya ada utang ek? silakan membayar hutang anda, fina :P saya masih mahu baca dengan setia.

03 June, 2010 15:46  
Anonymous Fina Sophie said...

nur.sa
lebih kurang laa.. ^^ come back here for reason.

06 June, 2010 08:32  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish