2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Bad Dream
Thursday, June 10, 2010 posted at 23:39 ♥


Saya jenis orang yang jarang bermimpi waktu tidur. Sangat jarang. Occationally, yes, but I hate dreaming cuz it will make me yang lurus bendul ni believe stupid things HAHAHA.

Saya mimpi ngeri semalam. Ngeri sebab ditunangkan dengan paksa rela. I always want to be somebody's someone, tapi bukan dengan cara macam tu. Walau dalam mimpi pun tidak ku ingini ewah. Pulak tu mimpi ditunangkan dengan orang yang dikenali pula tu T_T Nasib baik, right before the engagement, saya terjaga dari tidur. Kalau tidak? @_@ I have a thought that, if saya tak terjaga, saya dah jadi tunangan orang dalam mimpi. Ya Allah, apsal aku leh fikir macam tu *shy*

I just hate dreaming during my sleeping hours.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish