Pages

Bad Dream

Thursday, June 10, 2010


Saya jenis orang yang jarang bermimpi waktu tidur. Sangat jarang. Occationally, yes, but I hate dreaming cuz it will make me yang lurus bendul ni believe stupid things HAHAHA.

Saya mimpi ngeri semalam. Ngeri sebab ditunangkan dengan paksa rela. I always want to be somebody's someone, tapi bukan dengan cara macam tu. Walau dalam mimpi pun tidak ku ingini ewah. Pulak tu mimpi ditunangkan dengan orang yang dikenali pula tu T_T Nasib baik, right before the engagement, saya terjaga dari tidur. Kalau tidak? @_@ I have a thought that, if saya tak terjaga, saya dah jadi tunangan orang dalam mimpi. Ya Allah, apsal aku leh fikir macam tu *shy*

I just hate dreaming during my sleeping hours.

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS