Pages

Yayasan Tun Mustapha.

Wednesday, May 12, 2010

Ok hi. Just a fast update. I'm in Kota Kinabalu now. Dekat Summer Lodge, menginap di sini sekali dengan rombongan. Ada masa senggang sikit jadi saya ambil sedikit masa untuk online. Well, okey where do I start? :D

Macam yang mungkin kalian nampak di sidebar saya di bawah title 'Calendar', 7 hingga 14 Mei adalah tarikh Bakti Siswa Sabah so sejak Sabtu lepas lagi, saya dah tiada banyak masa untuk membebel panjang-panjang. Bakti Siswa rombongan dari UUM sampai di kampung saya sejak Sabtu lepas lagi.

We'll talk about the BAKSIS (or maybe not haha). Sekarang ni masa melepaskan lelah dan bagi peluang rakan-rakan dari Semenjung beli souvenir untuk bawa pulang. Last night was amazing and it was justtt perfect. Dalam Facebook saya tulis Yayasan Sabah but it's actually not. It's Menara Tun Mustapha :D Abang Mizi, Pegawai Pengiring kami bagi kami kejutan dinner dekat situ. Sebelum sampai punyalah beriya-iya nak kami bergambar-gambar dekat situ, dekat tingkat berputar, rupanya lepas jalan sikit and jakunly try sofa-sofa dia, salah seorang waiter tegur (and later I dapat tau dia sebenarnya sedang tunggu untuk greet kami) :

"UUM?"
"Yah."
"Your tables are over there." And the waiter tunjuk arah di sebalik dinding.
Stunned, and I say .."Okey." Lepas tu ikut waiter ke sebalik dinding tu and tada! It's ALL ours HAHA. I was the first person to arrived there, sebab tak ambil port sangat bab bergambar-gambar.

I saw Abang Mizi datang lepas tu dan cakap dengan excited :
"Abang Mizi! Ini la surprise Abang Mizi ya??"
"Ya hadiah penat lelah korang"

I smiled.

Served secara buffet. The lighting dimmed je. Romantik je rasa, and I like that. Cool, tenang. I'd never feel such this pleasure feeling for some long time. And I wish I'll have the chance to bring my family here later :)

Okey later cerita lagi banyak. I want to take rest lepas tu mandi.

No comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS