2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Second trip to KK within one week.
Tuesday, May 18, 2010 posted at 23:50 ♥

Hari ni malam terakhir Dayah berada di Bumi Ranau ni. Esok 19hb kami sama-sama bergerak ke Kota Kinabalu, waktu pagi tapi tidak pasti pukul berapa. Flight Dayah 20 Mei sebenarnya tapi kami bergerak awal ke Kota Kinabalu sebab flight 20 Mei tu waktu pagi. Tak mahulah rushing kan. Won't take any risk. She's under my responsibility right now so I won't take any risk. Lebih baik datang awal. Ada masa untuk packing, ada masa untuk berjalan-jalan. Right?

Parents tak dapat nak ikut hantar Dayah ke airport. Saya sajalah yang ikut. Ikut plan, pagi esok gerak naik teksi, singgah Pekan Nabalu sebab Dayah teringin nak beli kain pario. Kemudian sampai KK ja terus mau check-in ke hotel. Rehat-rehat sekejap lepas tu petang masa untuk berjalan-jalan. Malam sambung berjalan-jalan pun boleh tapi duit cukupkah ni hahaha. Siapa mahu belanja makan dan available di Kota Kinabalu esok sampai Khamis or Jumaat, sila PM saya di Facebook saya tau jangan lupa tau tau tau? Maybe tak dapat nak online through computer but I available je dekat Facebook sebab subscribe Facebook SMS via Celcom :P

Kami menginap di salah sebuah hotel rakan ayah, terletak di tengah-tengah bandar Kota Kinabalu. Nama hotel, dirahsiakan untuk hal-hal privasi dan keselamatan ewah. After hantar Dayah, I am all alone. Niat nak bawa Dana sekali buat teman tapi ala budak tu tengah musim persekolahan sekarang ni. So I guess I need to depends on myself right after sent Dayah to the airport. Not that I live my days depending on anybody else, but being alone is different. I'd never been at KK all by myself before @_@

Okey so about the body-system-restarts-on-12AM thingy. So ..urm got to go :D




Labels: ,


4 Comments:

Anonymous SuFy said...

hihiii..familiar plak muka...org sabah ka plak nih?hihii....

19 May, 2010 15:32  
Anonymous mancai said...

nak tanya kain pario tu macam mana erk? sori sangat2 tak tau ni

20 May, 2010 10:55  
Anonymous Fina said...

SuFy,
tau pun hahaha :P

20 May, 2010 20:58  
Anonymous Fina said...

mancai,
kain pario tu kain ala2 selendang tp lebih lebar dari selendang biasa. biasa kita nmpk org pmpuan pakai tepi2 pantai hehehe..

nak lagi jelas, cuba google.

20 May, 2010 21:01  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish