2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Frankly speaking.
Monday, May 24, 2010 posted at 21:32 ♥

I guess I'm too heartbroken right now. To be frank, everything burst out last night tanpa sebab yang pasti. Aku sangka aku tahan, aku sangka aku cukup kuat untuk kemelut yang dihadapi sekarang ni. Malangnya jiwa ini rupanya terlalu sensitif rupanya. Rupanya selama ini tembok airmata ini sudah retak sedikit demi sedikit. Semalam, berlaut airmata tumpah. Aku bukan disini untuk meraih simpati. I was the one to blame, who else lah kan.. Ini hidup aku. Tanggungjawab aku. Bagaimana aku handle semua ini, ini yang bakal buat aku lebih dewasa. Lebih dewasa, or to be the biggest coward.

After some hours thinking and finding answer, to come clean and looking for the best another way to get over all this, aku rasa aku lega sekarang. Hati masih ada sisa tangisan lagi, well (- -"), I know I am gonna be okey. Cuma bila baru lepas menangis ni, biasalah ada sedu-sedu lagi di hujung-hujung tu :D Crying is good, not always bad.

I'm so sorry, aku bercerita semua ni tapi tak bagitahu hujung pangkalnya. Aku tak tahu dari mana nak mula, masa pula semakin dekat YA ALLAH aku kena kumpul banyak-banyak kekuatan. Susah aku nak cakap dekat orang supaya tak fikir yang bukan-bukan, sebab aku sendiri tak bagitahu the whole truth.

Aku perlu satu tempoh masa untuk berhenti bercerita tentang hidup aku yang entah apa-apa ini di sini. Tapi sayang okey mahu tinggalkan belog ini walau cuma untuk beberapa bulan. Walaupun saya masih boleh menulis blog lagi, tapi things won't be the same. Sebab paling utama, identiti terpaksa dirahsiakan sepanjang saya berbelog di belog lain. Maaf semua. kalau terjumpa blog baru yang cara menulis ala-ala macam cara saya menulis atau yang ada ciri-ciri macam belog ini (mungkin), mungkin itu saya. Mungkinlah. Itupun kalau terjumpa :D Sampai aku tiba di satu titik hidup yang meyakinkan, baru aku bercerita kembali di blog ini. Mungkin bulan, mungkin juga tahun. Mungkin akan masih ada entri di sini tapi entahlah I can't make up my mind, I can't focus okey BYE. Hahaha.

Ohya. Aku ni tak ambik tahu sangat agaknya hal pergaduhan berkaitan blogger famous nI sampai aku tak tahu apa yang telah terjadi dan macam ter eh-eh-eh lepas baca blog Mr.K tadi. Hahahehhhh. Count me out :D

I do care about you and I know I'm lucky to have you guys with me but I have to move on. Someday when I'm wiser, more mature, with da ability to make myself better, we can be with each other again but till that day comes, I bid you goodbye.. As I roam in this journey we call life... -Alief-


Labels: ,


2 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

Err.. What happen dear??

24 May, 2010 22:06  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
err.. bukan ko antara orang pertama yang tahu ke :P

24 May, 2010 22:30  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish