Pages

Chemistry.

Monday, May 03, 2010


A date with a Sagittarius should never be boring. Sagittarius people are very optimistic persons, with a good disposition and a lot of enthusiasm. They like movement and this will lead them to participate in sports, to travel, or to maintain a very intense social life. The Sagittarius loves freedom and hates daily routine, loves outdoor activities, contact with nature, and adventurous situations. People born under the sign of Sagittarius are very restless and curious. Their ruling planet is Jupiter, the planet of expansion, joy, and good fortune. To fall in love Sagittarius people need a dynamic partner who stimulates your curiosity and desire to learn. They want a companion with whom to share adventures and amusements. Sagittarius Dating Tip: Sagittarius people fall in love easily but they also become disenchanted or bored with the same ease, which is why they look for a strong and active person who knows how to hold their affections. Another dating advice: Don't hold back on your first date with a Sagittarius, talk about your wildest adventures and your biggest dreams. Boring conversation is a no-no when dating a Sagittarius.

I don't know about you, but for me, it is so true :B

Saya jenis yang suka mencuba sesuatu yang baru. Suka bawa orang mencuba sesuatu yang baru macam saya. Suka hidup dalam keadaan aktif dan excited dan suka keluar berjalan. Dekat sidebar saya, saya ada bagitahu yang I hate routine kan? So this is it. Ini proof dia. Saya suka mencuba sesuatu yang baru, tapi jarang nak ulang benda yang saya dah cuba sebab always looking for new things to try :D

Beberapa je benda yang saya tidak pernah kisah buat hari-hari. Daily routine yang memang perlu, dan layan internet hahaha.

So I know, the perfect one for me must be a very dynamic person. Jenis yang tidak hold themselves back. Yang bersikap seperti rakan rapat saya, bebas berkongsi impian, and the conversation never goes dull sebab saya mudah bosan dengan perbualan yang slow dan mendatar. Dan kalau saya ajak ke sana ke mari dan mencuba macam-macam benda, dia akan cakap 'okey jom', with a big grin. kadang-kadang, tidak perlu saya ajak, dia mesti ada saja idea bernas dalam otak. Saya mahu merasa sentiasa excited, kalau bukan selalu pun, at least I'll never get bored of the excitement he brought me. Oh saya suka yang macam tu hehehe. Untuk semua tu, chemistry perkara paling penting. Bila ada chemistry, itu bonus saya tidak mudah bosan. Wah mana saya nak cari orang yang dynamic dan kuat chemistry dengan saya? T_____T

Jika saya sudah berumur 25 tapi saya belum menuju ke arah perkahwinan lagi, saya akan berhenti menharap diri sendiri yang terserempak dengan my only one dan serahkan semua pada keluarga untuk tentukan.

Tak boleh blah. Hahah. Sebenarnya dah ada yang mahu, tapi saya tidak mahu pula. Huh ..now, what had I just told you about this chemistry thingy?

4 comments:

  1. a great post. what u said, exactly what i felt. im lovin it! :))

    p/s: sy 25 this october. tp, still hope for a miracle to happen at me. tak salah kan? but part of me, im ready to redha je and serah to my parents. hehe.

    ReplyDelete
  2. Lyana Omar LIKE this..! hehehe

    ReplyDelete
  3. shima,
    its gud to know i'm sharing the same something about my life with others.. buat excited je. haha :P

    p/s: tak slh shima, whats life without hope anyway, rite?

    ReplyDelete
  4. queen ♥ lyana,
    wow that interesting sampai kak lyana suka? i need to read this entry, all over again :P

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS