2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Because your eyes are beautiful :)
Thursday, May 20, 2010 posted at 18:32 ♥

Baru dapat online. Baruuuu balik dari Kota Kinabalu. Oh wait wait. I'm sure waktu di Kota Kinabalu pagi tadi saya ada buat entri blog ringkas through my Sony Ericson C905. Tak terpublish lagi ke dekat sini? (- -")

K lupakan.

Ini entri ringkas juga. Lepas ni nak bersiap, malam ni majlis baca Yasin giliran rumah saya. Just nak cakap, saya baru baca entri Yulie tadi. I can't help the sad feeling ..not sad, actually. Terharu. Sebak. Betullah orang cakap, ada benda yang kita sendiri tidak nampak, orang lain yang akan nampak. Bila yang lain condemn kita, at least ada seseorang antara ramai-ramai tu yang akan melihat yang terbaik dari kita dan melihat kita dari perspektif yang berbeza. Bukan semua ada penilaian yang sama. Bukan semua mata diciptakan untuk mencari kesalahan. And Yulie, you saw the beautiful and best part in me because your eyes and your heart ARE beautiful.

Tsk tsk tsk jap nak lap hingus dulu. Meleleh kat keyboard dah.




Labels:


2 Comments:

Anonymous SuFy said...

nice..siapa org tuu??kwn ek?

20 May, 2010 20:40  
Anonymous Fina said...

SuFy,
ya sufy, kawan. actually, it all started when we got professionally involved sebab sama2 jadi ahli jwtnkuasa d kolej. so kawan lah :D

20 May, 2010 20:56  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish