Sunday, April 25, 2010

Setiap cerita, ada rasa.

Banyak sebenarnya benda mahu diceritakan. Cerita waktu Niza dan Dayah datang UUM hantar report praktikal, termasuk Taufik lah juga. Mana boleh tinggal nama diorang ni. Hehe. Cerita waktu 'seseorang' yang datang UUM hantar report juga, right after the day Niza dan Dayah pulang ke pangkal jalan erk erk. Hehe. Cerita waktu ke Danok, Thailand. Cerita waktu saya pergi menderma darah. Dan cerita-cerita yang saya dengar dari sumber yang boleh dipercayai termasuk juga yang kurang boleh dipercayai (so you can see saya mendengar bukan percaya melulu), cerita tentang hati dan perasaan yang terguris. Cerita terbaru di rumah, cerita perkembangan saya yang terbaru, cerita hidup saya yang baru, dan bagaimana bahagianya saya waktu ini. Dan, mungkin juga, kisah cinta saya. Yang dah lama saya tak kisahkan dekat sini.

Banyak. Kalau boleh, mau cerita semua. Kalaulah boleh. Setiap cerita, ada rasa dia yang tersendiri, and I hope I won't miss to record it in here ; publicly, or privately. Sooner or later.
Share:

0 comments:

Post a Comment

Thanks for simply being here! *love*