2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Setiap cerita, ada rasa.
Sunday, April 25, 2010 posted at 16:34 ♥

Banyak sebenarnya benda mahu diceritakan. Cerita waktu Niza dan Dayah datang UUM hantar report praktikal, termasuk Taufik lah juga. Mana boleh tinggal nama diorang ni. Hehe. Cerita waktu 'seseorang' yang datang UUM hantar report juga, right after the day Niza dan Dayah pulang ke pangkal jalan erk erk. Hehe. Cerita waktu ke Danok, Thailand. Cerita waktu saya pergi menderma darah. Dan cerita-cerita yang saya dengar dari sumber yang boleh dipercayai termasuk juga yang kurang boleh dipercayai (so you can see saya mendengar bukan percaya melulu), cerita tentang hati dan perasaan yang terguris. Cerita terbaru di rumah, cerita perkembangan saya yang terbaru, cerita hidup saya yang baru, dan bagaimana bahagianya saya waktu ini. Dan, mungkin juga, kisah cinta saya. Yang dah lama saya tak kisahkan dekat sini.

Banyak. Kalau boleh, mau cerita semua. Kalaulah boleh. Setiap cerita, ada rasa dia yang tersendiri, and I hope I won't miss to record it in here ; publicly, or privately. Sooner or later.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish