2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




My last performance as an Audirasarian tsk tsk.
Friday, April 02, 2010 posted at 04:44 ♥




Can't you see? Banyak gambar-gambar vain. Self-take pictures. Wajib ada dalam handset. LOL





So, here I am. Presenting you some of the pictures. Even I AM a dancer, tapi nak saya upload gambar waktu dalam costume tarian agak susah sebenarnya. Full costume lagilah susah. Hoho. But, well, since I was in the good mood, I think it won't hurt to let you cakap dalam hati .. eh eh penari tapi apsal tak kurus? Apsal pipi tembam? Apsal apsal? HAHAHA. Go. Cakaplah. Saya tahu saya tembam T_T But at least berat saya sedang menghampiri angka kepala 4 dengan ketinggian 5 kaki. Ah baiklah baiklah sebenarnya 4 kaki 9 inci T___________T Ada tak produk bagi tinggi badan? Naik 5 inci pun cukuplah BHAHAHAH so tak perlu susah payah fikir bila nak kurang lagi dua tiga kilogram sebab badan dah tinggi BHAHAHA okey baiklah. Orang bermimpi tidurkan, aku mimpi berjaga. Apa cerrr? Moving on.

Gambar berempat itu. Dari kiri, Hidayah. Yang Benar. Aina. Dan Ila. Kamilah yang berempat ni yang perform malam tu. Tarian Dia Datang (ingat tak lagu lirik dia macam ni : dia datang dengan lenggang lenggoknya dia datang dengan senyum simpulnya dia datang dengan senyum manisnya dia datang dengan lemah gemalainya ewah) dan Tarian Ulik Mayang. Siapa tak tahu lagu Ulik Mayang memanglah dia. Ulik Mayang; salah satu Malaysia folk dance yang unik dan mistik.

Okey kejap nak ambik mood sebab tadi orang ketuk pintu cari orang like, wtf you're unbelievable. Look at the time now. Dah lebih dua pagi, bukan dua petang.

.
.
.


Okey the foods. Tema tradisional jadi makanan dia pun makanan tempatan tradisional. Sotong kunyit (I syak), ayam masak kurma, daging kicap, sup tomyam, ikan masak merah dan sayur campur. Delicious and tasty. Oh taste saya dalam makanan agak wide so for me, anything will do. Tak kisah. But yeap, standard hotel. Dan rasa dia pula tak lebih tak kurang. Just nice. So, yeah.



Sepanjang perjalanan, I feel a kind of this weird excited feeling. As I arrived, walking in, climbing the stairs, ..my heart trembled. Flashbacks. I wish I could turn back the time. The day when I first arrived here, but somehow, it won't. It never will. The last time I got there, waktu grand dinner BIBM. So yeap, this is my second time to be there, actually. To Fiza, the only one kawan I yang ada waktu tu yang saya tahu dia baca blog ni; ingat tak hotel ni? Hotel Putra Palace? Ingat tangga itu? I miss us. Kita bertujuh waktu tu. Macam-macam hal dan akhirnya satu-satu pergi. Sigh. #7 had always been my lucky number but I realized now that in the end, it brings tears.

What a cry baby.

Well, our performance was great. We feel appreciated for the way we're treated, the attention we got, and personally I do think this is the best Grand Dinner I'd ever attended.

BRAVO!

P.s : Full folder of our pictures and videos tak dapat lagi. Yang ada ini saya download dari dalam handset dan tagged pictures dalam FB saja.

Labels: , , ,


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish