2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




First day jog selepas dah lama tak jog (- -")
Tuesday, April 06, 2010 posted at 08:53 ♥


Bangun awal pagi ini. Bersiap dengan pakaian sukan dan turun alihkan kereta ke parking belakang cafe, tapi masih dekat dengan bilik. Semalam parking dekat parking staf. Sebelum kena saman, baik pindahkan. Hihi. Lepas tu jog satu setengah round. Satu round berjalan, setengah round jog.

Kebetulan terserempak dengan Dayah waktu hirup udara segar pagi tu. Dengan kasut sukan dia tu confirmlah dia pun nak jog kan so kami jog sekali. Setengah round saja, lepas tu balik. I taknak bagi shock dekat badan I ni gak sebab dah lama tak jog sebab dulu ganti dengan aktiviti tarian. Now that my dance training had stopped, kenalah jog pula. Senaman takleh putus, nanti kalau putus mulalah berat naik. Haih (- -") All my friends yang dancer juga pun badan naik kalau tak dance. Kadang-kadang selain memuaskan minat, kami train tiap malam sebab semata-mata untuk senaman. Jaga badan. Haha. At least, dancing is much more fun than jogging.


Sunquick : Bes Minuman Buah Mandarin.

Sementara menunggu cafe buka sekitar 10AM nanti, mari tulis belog dan minum jus orange pekat slrppp slrpppp sambil layan Facebook lepas tu baca buku dan mandi. Hihi. Beboi.


Labels:


6 Comments:

Anonymous ف wildchild ۞ said...

hek eleh. setengah round je. siap kasi alasan konkrit tu nape setengah round je :p

06 April, 2010 09:02  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
it's not an excuse. it's the fact tau. theehehe.

06 April, 2010 09:23  
Anonymous Luffy said...

payah gak kalau badan cepat naik ni

06 April, 2010 11:04  
Anonymous Fina said...

Luffy,
hihi. kurus keding pun payah juga ;)

06 April, 2010 15:59  
Anonymous BaBbliNg BaR0nNESs said...

jeles.jeles.jeles.
wanna jog toooo ^-^

06 April, 2010 22:54  
Anonymous Fina said...

BaBbliNg BaR0nNESs,
let's .. :)

07 April, 2010 06:57  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish