Pages

Cheesecake Ranau dan Viva850

Saturday, April 24, 2010

Only today I feel like updating.

The only food I'm craving for now is cheesecake dari kedai kek dekat Pekan Ranau yang Ya ALLAH SEDAP SANGAT-SANGAT.

Selain hal makanan, saya terhidu-hidu macam ada bau-bau kereta baru. HA HA HA. Viva 850 pun tidak apa. Nak perodua, sebab service charge tak tinggi. Nak manual, jimat minyak. Second hand pun tak apa :') Kalau dapat, senyum lebarlah sebulan. Muka bakal glowing siap ada glitter berterbangan macam dapat husband baru. Tak payah boyfriend, dapat kereta cukup :D

Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 *mata bersinar-sinar*

6 comments:

  1. Aku baru pun baru makan kek pengantin semalam. Cheese kek jugak. Sedaaaaaaaap sangat!! Nasib baik kek orang. Kalau kek sendiri, makan dah tak hengat dunia dah!

    Err. Bunyinya macam nak dapat kereta baru jek! Huwaaaaaaa... Bestnya FIna. Aku nak jugak!! Tapi masih dalam perancangan. Tak tau la dapat ke tak.... NAK NAK NAK!! Huuu..

    ReplyDelete
  2. AuraFIza,
    hehehe.. ada cheesecake tak sedap. ada yg sedap. n that 1 yg sy ckp tu cheesecake paling sedap sy prnh rasa. cheesecake secret recipe pun x sdp mcm tu tau. huhuhu kalo smua cheeseke mcm tu rasa dia, mmg sy peminat cheesecake lah. haha.

    dpt tak dpt tu tak psti lagi, mcm ko la, masi dlm perancangan. ehemm.. kereta dlm perancangan tu hadiah kawen kerrrr.. haha ;p

    ReplyDelete
  3. sudah lama sy tak tinggalkan komen di sini ye...mahu juga cheesecake itu ;p
    wah,sy pun mcm terbau viva itu...apakah? ;p

    ReplyDelete
  4. amalmeor,
    wah viva tu mmg btul2 nak smpai tak lama lagi kot.. smpai org lain pun terhidu. eheheh

    ReplyDelete
  5. hehe.. xpernah komen.. try2.. :D

    good k.fina! amek viva 850! berbaloi2!! :D jgn bg org lain bwk yea.. pgajaran utk semua.. hehehhh..

    ReplyDelete
  6. ika,
    doakan sy dpt keter tu cpt2 ika. keter ika 850cc gak eyh? okey ika, beta ingat pesanan tu. fhm2. hahah. cuma tak sure lagi dpt keter apa sbnrya, smua still dlm perancangan :D

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS