2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Cheesecake Ranau dan Viva850
Saturday, April 24, 2010 posted at 23:11 ♥

Only today I feel like updating.

The only food I'm craving for now is cheesecake dari kedai kek dekat Pekan Ranau yang Ya ALLAH SEDAP SANGAT-SANGAT.

Selain hal makanan, saya terhidu-hidu macam ada bau-bau kereta baru. HA HA HA. Viva 850 pun tidak apa. Nak perodua, sebab service charge tak tinggi. Nak manual, jimat minyak. Second hand pun tak apa :') Kalau dapat, senyum lebarlah sebulan. Muka bakal glowing siap ada glitter berterbangan macam dapat husband baru. Tak payah boyfriend, dapat kereta cukup :D

Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 Viva850 *mata bersinar-sinar*

Labels:


6 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

Aku baru pun baru makan kek pengantin semalam. Cheese kek jugak. Sedaaaaaaaap sangat!! Nasib baik kek orang. Kalau kek sendiri, makan dah tak hengat dunia dah!

Err. Bunyinya macam nak dapat kereta baru jek! Huwaaaaaaa... Bestnya FIna. Aku nak jugak!! Tapi masih dalam perancangan. Tak tau la dapat ke tak.... NAK NAK NAK!! Huuu..

25 April, 2010 10:46  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
hehehe.. ada cheesecake tak sedap. ada yg sedap. n that 1 yg sy ckp tu cheesecake paling sedap sy prnh rasa. cheesecake secret recipe pun x sdp mcm tu tau. huhuhu kalo smua cheeseke mcm tu rasa dia, mmg sy peminat cheesecake lah. haha.

dpt tak dpt tu tak psti lagi, mcm ko la, masi dlm perancangan. ehemm.. kereta dlm perancangan tu hadiah kawen kerrrr.. haha ;p

25 April, 2010 16:18  
Anonymous amalmeor said...

sudah lama sy tak tinggalkan komen di sini ye...mahu juga cheesecake itu ;p
wah,sy pun mcm terbau viva itu...apakah? ;p

25 April, 2010 23:40  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
wah viva tu mmg btul2 nak smpai tak lama lagi kot.. smpai org lain pun terhidu. eheheh

26 April, 2010 02:16  
Anonymous ika said...

hehe.. xpernah komen.. try2.. :D

good k.fina! amek viva 850! berbaloi2!! :D jgn bg org lain bwk yea.. pgajaran utk semua.. hehehhh..

02 May, 2010 08:41  
Anonymous Fina said...

ika,
doakan sy dpt keter tu cpt2 ika. keter ika 850cc gak eyh? okey ika, beta ingat pesanan tu. fhm2. hahah. cuma tak sure lagi dpt keter apa sbnrya, smua still dlm perancangan :D

02 May, 2010 10:50  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish