2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Wallpaper Desktop.
Tuesday, March 09, 2010 posted at 14:01 ♥

Menjawab tag Miss Independent kita :)

Well, saya pergi google macamana nak guna PrtSc SysRq semata-mata sebab nak jawab tag ni sebenarnya. Hehehe.



Ya I know besar gedabak punya kalendar tapi saya selesa macam tu sebab since saya jenis akan selalu menghadap laptop, so the best location adalah di desktop saya ehehe.

Okey the background picture itself.

I love merah combined hitam. Lepas tu gambar search google saja dengan keyword enakei. Saya suka imej perempuan ala-ala macam ni. Background picture Sufilara.Com pun ada gambar perempuan-perempuan stylish sedang duduk relax, nampak tak? Suka imej macam ni. Haha. Simply that.

AH KANTOI MAIN IMVU. AH KANTOI SEGALA-GALANYA HAHAHA.

3 entries in a row. Program Salam Kasih Dari Borneo 4-6 Mac 2010, Tutorial PrtSc SysRq, dan Wallpaper Desktop. Hebat aku hari ni. Okey off pergi buat assignment.

Labels:


2 Comments:

Anonymous ♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

cun gak tu~
watla2~

09 March, 2010 15:35  
Anonymous Fina said...

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠,
what is it?

09 March, 2010 16:41  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish