Pages

Wallpaper Desktop.

Tuesday, March 09, 2010

Menjawab tag Miss Independent kita :)

Well, saya pergi google macamana nak guna PrtSc SysRq semata-mata sebab nak jawab tag ni sebenarnya. Hehehe.



Ya I know besar gedabak punya kalendar tapi saya selesa macam tu sebab since saya jenis akan selalu menghadap laptop, so the best location adalah di desktop saya ehehe.

Okey the background picture itself.

I love merah combined hitam. Lepas tu gambar search google saja dengan keyword enakei. Saya suka imej perempuan ala-ala macam ni. Background picture Sufilara.Com pun ada gambar perempuan-perempuan stylish sedang duduk relax, nampak tak? Suka imej macam ni. Haha. Simply that.

AH KANTOI MAIN IMVU. AH KANTOI SEGALA-GALANYA HAHAHA.

3 entries in a row. Program Salam Kasih Dari Borneo 4-6 Mac 2010, Tutorial PrtSc SysRq, dan Wallpaper Desktop. Hebat aku hari ni. Okey off pergi buat assignment.

2 comments:

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS