2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Sorority Life
Monday, March 01, 2010 posted at 04:41 ♥

Love her shades! =D

Satu-satunya game Facebook yang saya main secara konsisten dan sebetulnya merupakan satu-satunya game Facebook yang saya main. Farm dan Cafe saya tak main, sorry. Being me, takut addicted. Thank god now that The Sims 3 tiada dalam laptop saya sekarang, kalau tak? Hehe.

Kartun dekat atas tu adalah watak yang saya jaga (or pegang? i don't know). Saya dah sampai level 104 dah. Anyone can beat me? Haha of course lah ramai yang boleh beat my level >_>

Okey, that's me in Sorority Life! :P

Labels:


2 Comments:

Anonymous .s.o.f.i.a. said...

ha ha... me an addict of restaurant city + sorority life gak..... bukak2 mata ja cari laptop nak masukkan duit dalam bank.... =)

the sims? used to have the complete set (the sims + making magic + downtown + vacation + pets + bla bla) installed in my laptop sampai last2 my laptop meletup. he he.... agak bongok tindakan itu.....

02 March, 2010 23:06  
Anonymous Fina said...

.s.o.f.i.a.,
hoh. samalah. agak2 macam dah byk duit dekat bank, terus masuk game tu. n tiap hari kena cek, tkut bf kena rmpas. hahaahahaaha kelakar gila.

tak bongok. bongek je. haha. yg the sims pula, hlg hri tu sbb format laptop wth T_T kira kta suke jnis game yg same la ekkk?? hihi.

03 March, 2010 14:17  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish