Monday, March 01, 2010

Sorority Life

Love her shades! =D

Satu-satunya game Facebook yang saya main secara konsisten dan sebetulnya merupakan satu-satunya game Facebook yang saya main. Farm dan Cafe saya tak main, sorry. Being me, takut addicted. Thank god now that The Sims 3 tiada dalam laptop saya sekarang, kalau tak? Hehe.

Kartun dekat atas tu adalah watak yang saya jaga (or pegang? i don't know). Saya dah sampai level 104 dah. Anyone can beat me? Haha of course lah ramai yang boleh beat my level >_>

Okey, that's me in Sorority Life! :P
Share:

2 comments:

  1. ha ha... me an addict of restaurant city + sorority life gak..... bukak2 mata ja cari laptop nak masukkan duit dalam bank.... =)

    the sims? used to have the complete set (the sims + making magic + downtown + vacation + pets + bla bla) installed in my laptop sampai last2 my laptop meletup. he he.... agak bongok tindakan itu.....

    ReplyDelete
  2. .s.o.f.i.a.,
    hoh. samalah. agak2 macam dah byk duit dekat bank, terus masuk game tu. n tiap hari kena cek, tkut bf kena rmpas. hahaahahaaha kelakar gila.

    tak bongok. bongek je. haha. yg the sims pula, hlg hri tu sbb format laptop wth T_T kira kta suke jnis game yg same la ekkk?? hihi.

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*