2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Perform lagi.
Tuesday, March 30, 2010 posted at 03:48 ♥

Hari ini second performance dekat hotel tahun ni. Awal bulan dua dulu, dekat Hotel Bustani situated at Jitra Kedah. Hotel baru buka branch Seri Malaysia, as told. Kali ni dekat Perlis, Hotel Putra Palace. Setakat sampai bulan Mac ni dah 4-5 show, semuanya untuk Grand Dinner event, oh kecuali salah satunya, Annual Grand Meeting. Adalah juga masuk duit sikit.

Eh Fina diam-diam dah perform 4-5 show? Dah cakap kan, bukan semua benda saya cerita dekat blog. Ada rasa untuk berkongsi, adalah ceritanya. Kalau rahsia sangat, akan di-password protected-kan. Begitulah. Saya berblog bila kelapangan. Mengupload gambar juga macam tu. Bila lapang dan berkesempatan.

Bila nak perform, sebenarnya jarang sekali nak ambil gambar. Sebab tu jarang update dengan gmabar tarian. Aku tak berapa suka tengok muka sendiri bila bermekap tebal. Weird. Tapi macam tu lah mekap bila menari. Mekap kena tebal, bagi drastic finish. Especially bahagian mata, kena galak. Tulang pipi dan hidung kena nampak betul-betul. Tapi, I prefer natural look, mekap pun touch-up sikit ja especially bahagian mata sebab mata sepet kan nak buat macamana dah memang sepet itu seksi. Haha. Tapi tengoklah nanti. Berdoalah saya dapat petunjuk untuk snap gambar barang sebijik dua.

Nanti bergerak agak awal, 2.30PM. Gerak sekali dengan AJK dinner. Sepanjang hari di luar, how fun.

Labels:


2 Comments:

Anonymous nur.sa said...

kadang2 terfikir macammana fina balance kan study, class ngan all those activities.. kagum. :)hep hep. saya dah amik ielts test.haha. result tunggu next week. ingat ielts?

30 March, 2010 11:18  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
ingat ingat. so how was it?? @_@

02 April, 2010 16:28  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish