Pages

Perform lagi.

Tuesday, March 30, 2010

Hari ini second performance dekat hotel tahun ni. Awal bulan dua dulu, dekat Hotel Bustani situated at Jitra Kedah. Hotel baru buka branch Seri Malaysia, as told. Kali ni dekat Perlis, Hotel Putra Palace. Setakat sampai bulan Mac ni dah 4-5 show, semuanya untuk Grand Dinner event, oh kecuali salah satunya, Annual Grand Meeting. Adalah juga masuk duit sikit.

Eh Fina diam-diam dah perform 4-5 show? Dah cakap kan, bukan semua benda saya cerita dekat blog. Ada rasa untuk berkongsi, adalah ceritanya. Kalau rahsia sangat, akan di-password protected-kan. Begitulah. Saya berblog bila kelapangan. Mengupload gambar juga macam tu. Bila lapang dan berkesempatan.

Bila nak perform, sebenarnya jarang sekali nak ambil gambar. Sebab tu jarang update dengan gmabar tarian. Aku tak berapa suka tengok muka sendiri bila bermekap tebal. Weird. Tapi macam tu lah mekap bila menari. Mekap kena tebal, bagi drastic finish. Especially bahagian mata, kena galak. Tulang pipi dan hidung kena nampak betul-betul. Tapi, I prefer natural look, mekap pun touch-up sikit ja especially bahagian mata sebab mata sepet kan nak buat macamana dah memang sepet itu seksi. Haha. Tapi tengoklah nanti. Berdoalah saya dapat petunjuk untuk snap gambar barang sebijik dua.

Nanti bergerak agak awal, 2.30PM. Gerak sekali dengan AJK dinner. Sepanjang hari di luar, how fun.

2 comments:

  1. kadang2 terfikir macammana fina balance kan study, class ngan all those activities.. kagum. :)hep hep. saya dah amik ielts test.haha. result tunggu next week. ingat ielts?

    ReplyDelete
  2. nur.sa,
    ingat ingat. so how was it?? @_@

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS