2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Konsert Apresiasi Alumni UUM & Grand Dinner BDM.
Wednesday, March 31, 2010 posted at 01:46 ♥

Semalam buat first timenya menghadiri konsert. Konsert Apresiasi Alumni UUM. Wahaha perlukah bagitahu ini first time? LOL. Anyway, bukan jenis yang suka sangat ke konsert huhahuha ya ALLAH Bunkface tak boleh belah maka saya dan Dayah pun belah awal dari dewan. Awal-awal konsert, persembahan dari artis-artis Pusat Budaya dan Seni UUM termasuk kumpulan penari UUM, kumpulan Bidasari. Teringat kisah dahulu :') Maka rugi jika tidak menengok.

Kemudian Adibah Noor she's so gorgeous and funny in front of the audience. Belakang tak tahulah kan masing-masing punya cara sendiri untuk menjaga imej masing-masing. Lagu-lagu yang Adibah Noor nyanyi time tu semuanya best and she has a very wonderful vocal. Okey bukan Adibah Noor saja, tapi hampir semua orang yang buat persembahan malam tu memang suara sedap. Aku dahlah duduk seat keempat dari hadapan. Kat tengah-tengah pula. Puas hati menengoknya.

Giliran Bunkface, giliran terakhir. Sajalah tu letak paling akhir supaya orang tak balik awal. Ramai datang semata-mata nak tengok Bunkface kannn. Hah. Saya ingat nak tunggu sampai mereka nak nyanyi lagu Situasi, sebab suka dengar lagu tu, tapi dah malas nak tunggu after tiga lagu tapi tak nyanyi-nyanyi juga. Kepala dah sakit sebab sound kuat gila. Plus, you all tahu lah kan, lagu-lagu Bunkface macamana.

Okey ini cerita semalam. Hari ini pula. I mean, malam tadi. 30 Mac 2010.

Such a long day. Seperti yang saya cakap dekat sini, saya ke Hotel Putra Palace, Perlis. Walaupun sekarang saya rasa macam tak berapa nak sihat, tapi gagahkan juga menulis blog. Tapi tulis sajalah. Huruf saja. Gambar-gambar nanti saya upload dekat Facebook. Nah add saya di sini. Introduce yourself macam ni : ini rakan belog anda :') COMELNYA.

Haha promote? Tak, just in case you nak tengok.

As I promised (walaupun tak bunyi macam promise pun), kali ini saya tangkap gambar agaklah banyak. Videos, and pictures. Ada dekat handphone saya, ada dekat camera kawan Aina (Audirasarian), dan berhandphone-handphone dan berkamera-kamera yang lain. Kami berempat macam artis malam tadi, tak putus-putus orang nak bergambar bersama kami sehingga kadang-kadang ada timbul rasa riak bahawa aku dah jadi artis dah (statement boleh muntah) tapi segera sedarkan diri dan alhamdulillah masih berpijak di bumi nyata. Hahaha. We performed tarian Dia Datang (zzzzzzzzzz bosan) dan Ulik Mayang (zzzzz bosan juga), tapi nasib baik orang lain tak bosan macam kami T____T Especially tarian Dia Datang, dah berpuluh-puluh kali rasanya perform tarian tu. Syukur, it never fail to entertain people especially yang tak pernah nampak lagi tarian tu.

I love our costume combination. Thanks Aina! Sebab tolong pilihkan baju dekat PBS. Thank Dayah, Ila dan Aina, once again, for been such a good team-mates. To Nana, kawan Aina, for being a very very good job as our manager, juga Kilah yang mengundang kami untuk perform sempena majlis grand dinner tu. Well done, and it's such a pleasure to work with you guys. Bangga sebab berpeluang menjayakan program bersama.

Banyak lagi gambar-gambar dekat orang lain. Later upload bila dah dapat.

To myself, its time untuk rehat-rehat now.

Balik tadi, pissed off sekejap dengan kereta sebab kereta buat hal tak mahu on. Petang tadi, bila kereta tu buat hal, mengadu dekat seorang kawan tu, tapi dia boleh buat tak tahu je. Oh okey, tengoklah nanti eyh, minta tolong kat aku? Jangan haraplah. Bukan berdendam, tapi pernah dengar WHAT YOU GIVE YOU GET BACK? Percayalah quote itu.

Yang buat saya betul-betul pissed off, bila fikir yang time ni laaaaa jugak dia nak buat halllllllll. Tak boleh ke tunggu aku settlekan dulu hal aku kat kampus esok pagi baru dia nak rosakkkkkkkk? Esok aku memang dah nak pergi servis dah tapi hari niiiiiii la pulak dia carik pasallllllllll. Engkau memang nak kena tukar dah lahhh wahai Baby Kancilllll. Tak sayang kat kau lagi kalau esok kau masih tetap nak buat hal. Kalau esok tak nak on juga, habis sem ni, bye byeeee. Tapi eh, memang bye-bye pun.

Okey lupakan yang itu. Sampai bilik tadi terus tukar baju, buang mekap dekat toilet, mandi, basuh rambut semua lengkap. Bagi segar sikit nak tidur, biar cukup rehat untuk menghadapi hari esok. Aku harap aku survive the day esok. Kalau tak, maka kisah blog ini akan terhenti, sampai di sini. Saya serius. Tak main-main. Bukan gimik murahan. Saya betul serius.

Zzz.

Labels: ,


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish