2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Bad News
Wednesday, March 17, 2010 posted at 17:04 ♥

Bad news. Anak Baby tinggal seekor T____T

Labels:


11 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

alaaaaaaaa...tinggal sekor je??
sepatutnya semua ada berapa ekor?
dah kena makan ke?
atau pun mati sendiri..?

17 March, 2010 17:09  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
tak tahulah fiza, tak tinggal apa pun. tak ada tulang pun. @_@ i dont know. saya nampak dua ekor baby hari tu. dua ekor je. so seekor hilang.

17 March, 2010 17:43  
Anonymous ABdi said...

lala kidnap kot pasal nak kuar dri baldi..????

17 March, 2010 18:40  
Anonymous Fina said...

ABdi,
oh tak mungkin2 T_____T lala hati suci murni tau?

17 March, 2010 21:43  
Anonymous ABdi said...

kira lala ni sekor hmster yg bertgungjwb la...:P, xpa mayb tertimbun @ dlm kantung baby kot??
cri lg dan tny baby btl2 mna last dia nmpk litle poorhmster... :) must be smwhere.

17 March, 2010 22:46  
Anonymous kakak queenlyana said...

Dear, jangan sesedih ya..! I know how you feel. My mom cakap ni memang musim dia tau. Musim haiwan 'pergi'. (Instead of talking bout ajal dan maut lah kan..)

18 March, 2010 01:10  
Anonymous AuraFIza said...

owh..kalau macam tu memang dah kena makan laa.. Kadang-kadang mak dia sendiri makan anak dia..

18 March, 2010 13:44  
Anonymous nur.sa said...

erk. misteri. ada dua tempat je saya fikir.dalam kantung mama dia ataupun dah kena ngap. ngeeee~

18 March, 2010 16:57  
Anonymous Fina said...

ABdi,
lebih kurang laaa. dah bongkar habis2an dah, tak jumpa pun. mesti dah kena makan ni..

19 March, 2010 14:29  
Anonymous Fina said...

kakak queenlyana,
saya redha. ada hikmah di sebalik. ewah :P

bukan musim haiwan je mati sekarang ni kak, musim student meninggal juga.. @_@

19 March, 2010 14:31  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
ha'a tu la. konon nak selamatkan anak, pdhal dia yang telan. nak wat cmna, itu cara dia T__T

19 March, 2010 14:35  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish