2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




When things turn around.
Thursday, February 25, 2010 posted at 01:56 ♥

Hai semua. Membawa berita sedih hari ini. Dan membawa mood buruk juga.
  1. Penyakit lama saya datang semula. Most of the time, bila sakit menyerang, saya tak ada mood. Kena makan ubat tahan sakit saja. Nak dapatkan rawatan, kena tunggu bulan depan .. T_T
  2. Kereta kena clamp pagi tadi. Worse, staf pejabat sendiri yang report. FRUSTRATING. Yang tak tahu cerita sebenar, diam.
  3. Omaigod, baru beberapa jam bersama rambut baru, but I think I miss my old hair T_T Yes, saya rebond hair. Ya I know it's risky. Tapi ini antara perkara yang telah sekian lama saya nak buat. At least, once in a lifetime babe =)
  4. But I miss my old curly hair.. Saya perlu masa untuk sesuaikan diri dengan rambut baru. Looking myself through the mirror, saya rasa weird saja @_@
  5. Keluar tadi saya langsung tak sempat belikan baby hamsters buah lobak. Ada kuaci saja makanan mereka hari ini. Poor my babies T_T
  6. Running out of money. Tiba-tiba macam banyak je perkara yang perlukan duit sekarang ni. Kenapa lah sekarang. Tiba-tiba kena saman trafik. Tiba-tiba kena buat bayaran tambahan untuk BAKSIS. Dan ada lagi. In result, tidak akan guna kereta selain dari ke kelas dan selain dari perkara-perkara penting sebab buat masa ni tak akan refill tank dia.
  7. Love life? Bye.
Dan oh. Keadaan memaksa saya menjadi seorang yang selfish. Kau tahu tak kenapa aku layan kau macam tu? Sebab kau pernah layan aku macam tu. You get what you give baby. Sila terasa.

Labels:


4 Comments:

Anonymous A sagi's thoughts said...

k.fina skit ape?? hurmmm jaga kesihatan sme k,walaupun nk bdiet.. (kalo ad kena mngena la..hehehehe) anyway i like ur new hair!!!mcm amoi..

25 February, 2010 18:41  
Anonymous Fina said...

A sagi's thoughts,
sakit gigi!

stat hri tu, dah berapa kali entah org tegur muke mcm amoi. haha :P

26 February, 2010 11:55  
Anonymous ABdi said...

x cabut lg gigi tu??

27 February, 2010 00:44  
Anonymous Fina said...

ABdi,
nak cabut apenye, takda gigi yg rosak pun. gusi tak habis koyak lagi. gg dah tumbuh tapi dia nak naik lagi. lambat gila dia hbs naik T_T

03 March, 2010 14:18  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish