2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Pagi tadi satu nombor international try to reach my phone.
Sunday, February 07, 2010 posted at 11:38 ♥

Awal pagi tadi terbangun sebab bunyi handset yang kuat and oh .. rupanya mama yang call. Now my ma is in Jakarta having a vacation with her friends. Bawah kelab Puspanita. She called around 6 AM dan waktu itu saya masih atas tidur atas katil balas dendam berhari-hari tak cukup tidur @_@ Saya akan cerita tentang my last event but now saya kena post entri ini sebab jari saya gatal nak post ini entri. Apakah :P

Today she's gonna spend her day dengan membeli souvenir untuk keluarga. Mama yang dah tahu saya peminat fanatik kebaya, terus direct tanya, nak kebaya warna apa? HAHAHA. Ma sangat memahami anaknya. And guess what? Mama kata kebaya indonesia cantik sangat-sangat dan cuma RM70 saja. OH kalau kebaya cantik bersulam-sulam here and there, siap blingbling dekat Malaysia, confirm over RM100 kau. Tak mustahil over RM150. A businesswoman as my ma is, mesti mama beli dan bawa pulang kebaya-kebaya tu untuk dijual.

Pagi tadi, dalam keadaan mamai, saya cakap nak kebaya warna merun. Bangun dan .. okey tadi bangun je terus teringat kereta yang masih terparking dekat parking staf homaigod kena pindahkan cepat-cepat sebelum kena saman @_@ kata saya dalam hati. Nasib baik agak baik dan dikenali oleh orang-orang pejabat kalau tak confirm kena saman. By the way, sebab dikenali itulahhh saya dapat sticker kereta UUM. Untungnya jadi JPMDPP :*)

I called mama, dan bincang warna apa saya nak. Mama suggest hijau. Tapi saya dah ada dua helai T_T Mama suggest orange, tapi saya dah ada yang itu juga. Merun itu tak ada tapi saya dah ada kebaya yang warna dia hampir kepada merun. Hitam pun dah ada. Ungu pun dah ada tapi honestly, saya kurang berminat pada ungu. Asal pakai baju ungu je saya mesti rasa macam tak sesuai (.. it makes me look fat).

So I go for white kebaya. Is it okey?

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish