2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Oh tak sabar tunggu hari cerah.
Monday, February 01, 2010 posted at 04:00 ♥

Training malam taidi agak meriah cuma Mai takde. Patutlah Mai tak mai mai, rupanya Mai tak sihat Mai? Ewah boleh pula buat pantun :D Aina dan Dayah datang. Dayah ni bukan Dayah yang Kak Dayah. Ini Dayah Audirasari. Tapi Dayah pun ada sekali. Dengan Teh. Ya Allah kau ni kelakar lah Teh (- -") Encik Uda singgah sekejap dengan cerita misteri seantero beliau. Ceria saje kite tengok muke bakal pengantin neh. Haha.

After training, pergi bilik Dayah melantak meggi pula. Dayah tunjuk blog Pres DPP lepas tu balik bilik and go through her blog list dekat blog sidebar, saw Mai's blog. Cuma tak tahu okey ke tak kalau link kan blog mereka dekat sini. Heh. Seronok sekejap sebab JPM baru pun layan belog. HAHA apakah itu pun nak excited. Yang mantan-mantan ni setahu saya, yang ada dan rajin berbelog : Saya, Trexx, Dayah, Yulie. Yang ada belog tapi jarang update : Amy dan Zetty. Yang lain saya tak pastilah. Yang pasti, ada juga di kalangan JPM yang tak aktif berbelog tetap baca belog rakan-rakan yang ada belog which is, good. Akan lebih saling memahami. Keep updating each other. Mungkin juga berguna bila ada perkara yang kita agak sukar nak luahkan secara berdepan jadi ini mungkin cara yang lebih baik, lembut dan selesa bukan :)

Plan esok, mahu menghilangkan diri sampai petang. Mahu ke library juga. Kelas tak ada esok. Dah ada kereta. Senanglah nak bergerak. Minyak kereta sajalah nak kena fikir sikit. Tapi selagi minyak kereta tu guna duit dari poket saya sendiri, siapa berani-berani nak persoalkan saya nak pergi mana seorang-seorang? *muka berlagak*

Memang nak kena tampar.

Sekarang ni aku belajar satu benda. Menyuruh orang yang sedang berfikir negatif (menurut kau lah kan) untuk berfikir secara positif adalah satu nasihat yang bodoh. Secara personal. Kau tak setuju, ikut kaulah.

Labels:


8 Comments:

Anonymous ف wildchild ۞ said...

dah ade kete, lagi senang le nak menyorok. hehe

01 February, 2010 06:57  
Anonymous Fina said...

ف wildchild ۞,
ewah statement 'menyorok' tu. mcm fhm2 je ekkk.. heheh. sy sje je xnak guna prktaan nyorok kang kwn2 terasa. ehehe

01 February, 2010 10:32  
Anonymous AuraFIza said...

eh fina..
JPM baru cmane?
sape jadi pgang biro kita?
excited nak tau neh ;)

01 February, 2010 11:09  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
JPM baru kali ni amik budak2 colgis lah kan. rata2 sem 2. ada 1-2-3 org je kut yg sem 4. pres pun sem 2. but byk bntuan juga dr mantan2 yg tinggal :)

biro kita c Mai yang sy sebut dlm entri ni pegang exco. yg c teh sy sebut dlm entri ni juga jadi TE. bleh masuk lah. otak gile2. hehe.

blog mai. hahaha :P http://ikillthetopman.blogspot.com/

01 February, 2010 11:30  
Anonymous nur.sa said...

Menyuruh orang yang sedang berfikir negatif (menurut kau lah kan) untuk berfikir secara positif adalah satu nasihat yang bodoh.<-- ini saya setuju sungguh2. T_T rasanya tak susah pun nak think +ve. huhu.

01 February, 2010 12:56  
Anonymous Myraa Y. said...

baguz lah kak feena ni promote blog mai. hehe.

02 February, 2010 03:40  
Anonymous Fina said...

nur.sa,
tak pyh la kan suruh2 org think positif segala. hehhhh. sakit hati betul aku dgr org ckp aku mcm tu. hehee. emo jap.

13 February, 2010 22:19  
Anonymous Fina said...

Myraa Y.,
nak kfc! :D

13 February, 2010 22:19  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish