2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




New RM159 hair.
Thursday, February 25, 2010 posted at 18:30 ♥

My new hair. Pekerja yang mengerjakan rambut saya ni kata kalau cara jaga betul, boleh tahan setahun. But I don't know how long it will last sebab pengetahuan yang zero. Anyhow, google lah apa lagi kan. Haha.

It took more than 4 hours, you know. Rambut saya jenis lambat makan ubat maybe sebab tekstur rambut saya tebal. 3 kali sapu ubat baru berkesan padahal rambut orang lain sekali je dah cukup. Mujur takda extra charges. RM159. Not bad harga dia kalau banding dengan panjang rambut saya. Fuh @_@

Seksanya, berakar punggung dekat kerusi salun. Menunggu rambut siap. Kak Wawa (siap tahu nama. bayangkanlah berapa lama saya dalam kedai tu) kata tak boleh basuh rambut 3 hari, dan tak boleh ikat rambut sebulan. Sebab tu saya cakap, I don't know how long my hair will last :P

Anyway, let's take a look :)




Smile for you!

RM159. Mahalnya rambut saya. Lepas ni kalau lapar, gadai rambut saja, boleh?

Labels:


8 Comments:

Anonymous AuraFIza said...

wooowwwww..
cantik!!!!

25 February, 2010 19:17  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
thanks fiza :)

26 February, 2010 11:54  
Anonymous Fathiha Zainal said...

Nice hair.. Pjg tu dh RM159, klu pjg lg msti lg mahal. Uhuk!

26 February, 2010 19:57  
Anonymous .o r k e d. said...

orked da tuka url.[http://orked-mukhsin.blogspot.com/]sila update (:

26 February, 2010 22:50  
Anonymous Ah Fatt said...

giler mahal
baik ko bg aku
pastu aku syampukan ko
haha

26 February, 2010 23:15  
Anonymous Fina said...

Fathiha Zainal,
ini pakej. tak kisah pjg ke pndek ke, hrga sama. ^^

03 March, 2010 14:38  
Anonymous Fina said...

.o r k e d.,
updated! :)

03 March, 2010 14:47  
Anonymous Fina said...

Ah Fatt,
eh sebok je. haha :P

03 March, 2010 14:48  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish