2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




It had never been my intention to leave you guys behind.
Tuesday, February 02, 2010 posted at 11:50 ♥

ACTUALLY, sabtu lepas, 30 Januari 2010, adalah majlis pertunangan sahabat saya, Norhafiza Ayob. Dah tahu awal lagi sejak 8 Disember 2009 lagi (ingat tarikh sebab masih simpan mesej-mesej kami dekat inbox Facebook) tapi masa tu masih lagi rahsia untuk pengetahuan umum. Very happy for her. I was told that actually the whole thing was unplanned. Waktu merisik tu Fiza kata dia sendiri tak percaya dan boleh lagi tergelak-gelak. But now that they are happily engaged, bolehlah aku cerita dekat blog ek Fiza? Haha.

I don't know if it's okey to state it here. To Fiza, it's not about forgetting our previous love sebab tak mungkin kita dapat lupakan orang yang pernah kita cintai, tetapi untuk buka SATU LAGI PINTU untuk orang lain, kan? Satu hari nanti saya harap saya akan sekuat kau :)

Dalam pada itu, sedih weh korang dah tak ada dekat sini. Nak menangis sekarang juga T_____T. Fiza, Niza dan Chu antara manusia paling gila pernah jadi kawan aku. Apakah nak puji kawan-kawan kata diorang gila pula? (- -") Sila maklum perkataan gila itu merujuk kepada satu bentuk pujian sekian. Dan kamu semua merupakan antara kenangan terindah dalam hidup saya. Tak tahu bila lagi ada masa nak hang-out together kan? I am so sorry, last time, I cannot be with you guys. Saya mungkir. And you guys end up pergi bertiga saja campur dengan Taufiq. It was regretful, yet I hope you guys understand that it has NEVER been easy for me either. "It" merujuk kepada memungkiri plan kita untuk keluar bersama buat kali terakhir. I bought my flight ticket without telling. I was in my hard time that I feel like I have no time to befriends with anybody except myself.

It was just me, I know. But it's killing me inside, you should know that. Or maybe you shouldn't. I don't know.

Beat called me. Beatrice Wong. One of my BFF here. Shedding tears dalam hati. Now that she's miles away from me, barulah terasa rindu-rinduan dengan dia. Sebelum ni pok sana pok sini hambik kau. Haha. Ber"i-miss-you"-"i-miss-you" dengan dia dari awal sampai ke hujung. Dia cerita tentang her life now. Her practical progression and how is it going. And how she missed Bukit Kachi di mana DPP SME Bank didirikan. And she will be coming on April untuk hantar report praktikal yeay! Berapa orang entah rakan-rakan nak datang. Sila datang ramai-ramai so that korang boleh lihat kawan korang ni mati katak tengah jalan sebab punya gigih nak entertain semua :D

You guys are the best. Looking forward for .. YOU :)

Labels:


4 Comments:

Anonymous [z@ck] said...

mesti berdebar time org dtg merisik..
=P

02 February, 2010 10:57  
Anonymous AuraFIza said...

FIna..

terharu!
hehe..

tiba-tiba rasa rindu gila kat ko.Memang rasa terkilan sangat2 bila kuar bertiga je tanpa ko.Dah la masa tu yang terakhir utk kita.tp sayangnya ko takde.Tapi aku harap sangat kita dapat hang out lagi macam dulu2..Jauh tak semestinya takleh jumpa kan ;)

About our engagement, aku yakin ni la satu-satunya solution utk aku betul2 lupakan kisah silam.I already told you everything..Doakan jodoh kami panjang. Dan aku gak sentiasa doakan kebahagiaan ko.Mana tau kan esok lusa ko plak tunang.Nothing impossible in this world..hehe..

02 February, 2010 17:14  
Anonymous Fina said...

[z@ck],
bile lah nak sampai waktu kite plak. haha gatal.

03 February, 2010 01:47  
Anonymous Fina said...

AuraFIza,
huhu enuf said fiza. yg penting, ko dtg nti pakat2 skali dgn niza n chu sekali tahu??? hehe

13 February, 2010 22:13  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish