2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Hamster Cages.
Friday, February 19, 2010 posted at 19:00 ♥

My current hamster cage looks like this :

Hampir sebijik. Colour sama, and the wheels pun cukup serupa.

Sayang, the cage getting smaller for them and I think my hamsters, Baby and Lala, need more space to live and to play around. Animal pun got depressions, you know.

Maybe they need something like this :


Or this :


Or maybe this :

Semua gambar adalah hasil carian google dengan keyword hamster cages.

It's hard to find Pet Shop dekat area Changlun - Jitra - Alor Star, yang at least cukup pilihan cages untuk hamster sampai buat saya rambang mata, isn't it? Show me one if you know any.

And oh I found this useful site for hamster lovers. Huh? Hamster lovers heh?

Labels:


6 Comments:

Anonymous Ah Fatt said...

beli kat ebay jer lah
hehe

20 February, 2010 11:36  
Anonymous amalmeor said...

dkt mid ada.best la g shopping kat sana utk our pet.

20 February, 2010 13:23  
Anonymous .s.o.f.i.a. said...

penah pi kdai pet yang ala2 baru bukak kat tanah merah, jitra? arae2 mahani johari...tak sure la apa yang ada kat situ tapi u wont lose anything takat pi jenguk2 kan... pastu another one is area kolej komuniti dekat2 michelin kdai tayar tu...

alor star nyer kdai pet would be kat jalan stadium... tapi kdai tu more macam zaman jepun dulu jer ropanya....

25 February, 2010 20:18  
Anonymous Fina said...

Ah Fatt,
beli kat ebay? nak kedai lah. senang. so next time boleh p lagi cari mknan or ubat hamster. byr terus dpt :P

26 February, 2010 11:40  
Anonymous Fina said...

amalmeor,
mid ade kat alor str??

26 February, 2010 11:41  
Anonymous Fina said...

.s.o.f.i.a.,
wah informative! msti jenguk2 nnti kat situ. thanks tau! :)

26 February, 2010 12:05  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish