Sunday, February 14, 2010

Buat-buat yakin @_@

It's Valentine's Day, today. Oh how come I didn't realize it coming. Haha. Ceh macamlah penting. I've neutral perception about Valentine's Day and I'd never celebrate it by the way, mind you. Tapi dapat hadiah sempena Valentine's Day adalah juga. Dah orang bagi, kenapa tolak kan? Hehe. But the only thing I might do to enjoy the day is, by watching TV. Not bad lah rancangan TV waktu Valentine's Day :*)

Tapi today, tak dapat nak tengok TV whole day. Sekejap lagi (I do really mean sekejap lagi) saya kena gerak ke Alor Setar hantar my dear roomate yang duduk sementara dengan saya dua tiga malam ni, ke Stesen Bas Shahab Perdana. Punya yakin gila aku nak pergi, padahal tak pernah lagi drive pergi Stesen Bas Shahab Perdana ni @_@ Suka tau buat-buat yakin. HAHA.

I just hope today saya akan drive dengan cemerlangnya. BHAHAHAH. Bismillahirrahman nirrahimmm..
Share:

2 comments:

  1. bvlgarigirl @ Arianna,
    hugs for u too dear =)

    ReplyDelete

Thanks for simply being here! *love*