2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Buat-buat yakin @_@
Sunday, February 14, 2010 posted at 08:51 ♥

It's Valentine's Day, today. Oh how come I didn't realize it coming. Haha. Ceh macamlah penting. I've neutral perception about Valentine's Day and I'd never celebrate it by the way, mind you. Tapi dapat hadiah sempena Valentine's Day adalah juga. Dah orang bagi, kenapa tolak kan? Hehe. But the only thing I might do to enjoy the day is, by watching TV. Not bad lah rancangan TV waktu Valentine's Day :*)

Tapi today, tak dapat nak tengok TV whole day. Sekejap lagi (I do really mean sekejap lagi) saya kena gerak ke Alor Setar hantar my dear roomate yang duduk sementara dengan saya dua tiga malam ni, ke Stesen Bas Shahab Perdana. Punya yakin gila aku nak pergi, padahal tak pernah lagi drive pergi Stesen Bas Shahab Perdana ni @_@ Suka tau buat-buat yakin. HAHA.

I just hope today saya akan drive dengan cemerlangnya. BHAHAHAH. Bismillahirrahman nirrahimmm..

Labels:


2 Comments:

Anonymous bvlgarigirl @ Arianna said...

ohhh happy V day to you...
=)

[hugss]

14 February, 2010 15:50  
Anonymous Fina said...

bvlgarigirl @ Arianna,
hugs for u too dear =)

14 February, 2010 19:04  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish