Azam Februari.

February 03, 2010

Sementara tunggu next class. Nak update blog lah jap. Tapi untuk entri ini, saya masih memerlukan. Bantulah Gadis Keliru huhuhu. Okey dah mula dah berhuhuhu. Gedik pula rasanya T_____T


Eh Ayu ko dapat teka ek B tu siapa? Jangan silap teka tau :P


Entri ini update tentang life.


Hidup mencemaskan akhir-akhir ni sebab?? Tidur tiap petang T_T Tak suka dan rasa macam tak sihat okey. Merasakan hidup ini tunggang langgang terbalik macam tak boleh diselamatkan lagi tapi saya kena jadi watak heroin dalam filem ini untuk menyelamatkan keadaan ewah. Tiba-tiba wujud perkataan filem dalam perenggan. Apakah.


Dah banyak hari okey. Banyak hari yang mencemaskan merasakan hidup tunggang langgang terbalik macam tak boleh disela .. Haruskah ku ulangi??? HAHAHA. Kenapakah otak bengong? Saya ada jawapannya. Sebab, gara-gara tidur petang, maka malam tak dapat nak tidur awal. Kemudian esoknya kena bangun awal pula untuk ke kelas. Kelas pagi tadi presentation dari rakan sekelas. Saya tersengguk-sengguk. Padahal sebelah itu lecturer.


Hari ini, saya TAK BOLEH tidur petang. Azam bulan baru. Azam Februari.

You Might Also Like

2 comments

  1. mcm prnh dgr hadis, klu pkai selipar len sblh merarisi kepapaan, jika tido ptg mewarisi kegilaan,well,klu blh jgn tido dkt2 asar dan mgrib,tido tghari dlm 15-20 int jer,pastu mlm blh tido awal.jgn byk sgt pikir sblm tido.get enuf sleep k or i will call u miss panda... huhuhu...

    ReplyDelete