2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




You grow up the day you have your first real laugh - at yourself.
Tuesday, January 05, 2010 posted at 22:26 ♥

... - Ethel Barrymore

Balik saja dari kampus, cek twitter, cek blog, cek emel, cek baby hamsters, lepas tu baring picit-picit kepala. Turun beli makanan (sangka sakit kepala sebab tak makan lagi dari pagi opss), sebab tak mungkin kerana cuaca. Cuaca nowadays sangat baik tak menggigit.

Later baru perasan. Sakit kepala sebab gigi saya tengah sakit. Sakit nak tumbuh kat sebelah kanan ni. Tahun lepas pun sakit kat part ni juga tapi rupanya time tu baru tumbuh separuh. Hopefully tahun ni tumbuh habis. Sakit sampai ke kepala T________T Lepas makan, bersihkan sangkar hamster, main-main kejap bagi diorang lepas dalam bilik, lepas tu masukkan balik dalam sangkar. Baring balik then tidur sampaaaaai dah nak masuk maghrib. Okey tak baik tidur waktu lewat petang tapi I cannot help. Kepala berdenyut-denyut T______T Hari ini tak jog.

Baby hamsters I tidur lagi. Seronok ye hidup kamu berdua.

Three things yang buat saya ceria :

Discussed with mama and she approved yang saya boleh ______ (maaf masih rahsia lagi) yeay! Lepas tu happy dengan progression program BAKSIS Ranau Sabah. Dan lega sebab dah bagi nama dekat babies hamster saya. Lala untuk yang jantan. Nama kurang maskulin sebab even jantan tapi dia CUTE! Haha. Yang betina bagi nama Baby sebab sampai bila-bila pun they're always be my baby :*)

Called mama tadi, and I heard suara Adi. Erk? Bukan ke sepatutnya dekat UiTM Sabah? I smell something. Nanti later korek.

Teringat, semalam pergi library cari jurnal, singgah tanya dekat kaunter asked about Carel Room atau Bilik Karel. Bilik privasi yang selesa untuk seorang saja. Saya kata selesa. Kalau saya kata muat tu 5 orang Fina pun muat masuk dalam tu. Dalam dia ada meja siap almari kecil attached with that desk (sama jenis macam desk saya dekat rumah), kerusi, dan satu pin soket. Besar dia macam JAMBAN okey saya tahu perbandingan yang kurang senonoh tapi itu yang paling sesuai :P Memang privasi habislah. Siap boleh kunci bilik lagi tapi masalahnya queue untuk book bilik tu dah penuh buat masa ni. Masa penggunaan, satu minggu. Nak book untuk final exam pun hesitate lagi takut kena minggu yang tak sesuai. Tak tahu lagi jadual exam macamana kan. Dahlah tak boleh renew.



Iklan sekejap :

Itu Dana at the living room. Tengoklah cara dia makan. Tangkap ini using my N73. Godek-godek tadi jumpa gambar ini. Saya edit suka-suka je dulu. Macam biasa, edit tapi macam tak edit. Tambah URL blog saja. Haha. Ini rumah macam tongkang pecah. Pemandangan biasa kalau mama dan ayah tiada di rumah. Waktu Raya Haji tahun lepas - time parents teman Pipie operate dekat Hospital Likas for 3 days. Inilah rupa sambutan Raya Haji kami. Tengok TV sambil online. Belakang itu ruang bacaan. yang atas meja living room itu laptop Dana dan laptop saya. Yang dekat kaki Dana itu Bear-Bie saya :*)

Missing home T__T Tadi call borak dengan Mama, dengan Dana T__T



Sakit gigi. Tolong tolong *dengan gigi yang pucat. Hahaha gigi pucat?? Baiklah Fina, baiklah.

P.s : Nanti waktu program dekat Paya Pahlawan Jitra nanti, laptop ni saya tinggalkan dekat kedai komputer untuk dibaiki.

Labels:


4 Comments:

Anonymous ABdi said...

cuba kumur dgn air garam....gigi tu...bykn minum susu....k...:)

06 January, 2010 01:18  
Anonymous Fina said...

ABdi,
okey :(

06 January, 2010 07:42  
Anonymous ABdi said...

jgn mkn benda manis2, senyum manis2 dgalakkan, tpi klu muka dah ketat mnahanan saakit tawakal jer.. sabar eh....:P

06 January, 2010 18:08  
Anonymous farina said...

fina..i tau u tgh sakit gigi..tapi i pun tgh sakit kpala..hehe..pening fikir mcmna mo guna linkwithin tu..i sudah bengang tahap gaban..hehe..
takpala,,i sdah tnya..kira lega lah hati i..nnt klu kamu sdah kembali sembuh...sudah bisa mikir dan senyum..balas yach!...tinkiu very much~ hee...nyway,,smoga cpt smbuh~=)

06 January, 2010 22:47  

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish