2 orang sedang baca blog ini ♡ Sophiesm.Com








When no one is looking


you've found the correct
fina sophie



Sunshine!
Komen Bulan Ini


plan a trip with me

Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers
Daisypath Vacation tickers


Finstagram


Since May 2006

Hit Counter




Year 2009 : The Flashback Part 5
Tuesday, January 26, 2010 posted at 09:42 ♥

Year 2009 : The Flashback Part 1
Year 2009 : The Flashback Part 2
Year 2009 : The Flashback Part 3
Year 2009 : The Flashback Part 4

.. sambungan (akhir).

I know, I know. Bulan Januari nak habis, tapi rupanya Sufilara.Com tak habis-habis lagi membuat The Flashback untuk tahun 2009 dia tu (- -"). Last time stop sampai November, hari ini mungkin sedikit terlambat, tapi never mind, hari ini sampai juga mood mengakhiri sesuatu yang saya mulakan.

Bukan apa. Bulan 12 special sikit.
  1. First of December adalah hari ulang tahun kelahiran saya. Tahun 2009, saya celebrate countdown to my birthday dengan ubahsuai kedudukan perabot dan aksesori bilik. Lebih baik dari duduk termenung fikir tentang umur yang bertambah dan mengira berapa banyak rakan-rakan yang wish for your birthday dan tunggu siapa orang pertama yang wish, bukan? (- -") Luckily, malam tu juga semuanya selesai. Bilik saya berubah wajah dan nampak lebih selesa dan kemas tapi sayang, tak ada gambar yang sesuai untuk tempek dekat blog. Gambar sipi-sipi tu adalah.
  2. Tutorial Meletak Link Dalam New Post Blogger.
  3. Offer untuk buat persembahan untuk satu majlis perkahwinan. THIS was our first training.
  4. My ayah's 53th birthday on 6th of December.
  5. Announcing my twitter account. Padahal, dah lama buat dah cuma baru nak aktif :D
  6. They did it! See HERE and HERE.
  7. Another offer. Murah rezeki kami waktu musim-musim mengawan ni.
  8. Me talking something about blogging.
  9. 10 petanda yang menunjukkan dia adalah jodoh kita.
  10. Something about Tari Kirana.
  11. Waktu baru balik dari Kota Kinabalu. Took lots of pictures actually, tapi tak update-update lagi tentang tu @_@ Entri tertangguh lagiiii..
  12. 31 Disember : Hari penerbangan saya ke UUM dan arrived safely dekat UUM menjelang lewat petang.
Makanya Tahun Baru 2010 saya sambut di UUM. 1 Januari 2010, saya berada di UUM walaupun plan asal sebenarnya nak balik 2 Januari tapi cancel sebab TERLALU MAHAL T_T

Bulan Disember biasanya akan memberi satu nafas baru buat saya. Bulan di mana letaknya satu titik yang kuat untuk sebuah anjakan. Terutama buat tahun 2009, kerana secara jujurnya, resolusi tahun baru saya kali ini adalah pada tarikh Hijrah dalam kalendar Islam, bukan kalendar 2010 macam yang saya biasa buat untuk tahun-tahun sebelum.

Bulan Disember juga bulan saya kembali aktif dalam tarian, bulan saya vacation dengan keluarga. Bulan di mana saya menghabiskan banyak masa dengan Pipie dan Dana. Semua itu bagi saya adalah sangat istimewa.

Tahun 2009, saya telah dilantik memegang tanggungjawab sebagai Exco Kesenian dan Kebudayaan dan melalui ini, saya mendapat banyak pengalaman, belajar banyak perkara, dan berkenalan dengan ramai orang. Saya berkenalan dengan rakan-rakan JPM yang hampir semuanya mempunyai semangat patriot dan semangat kerja yang tinggi. Sanggup turun meeting sampai pukul 2 pagi, sanggup bersengkang mata menguruskan projek. Even keluar makan pun sama-sama. Melalui yang manis dan pahit. Merasa terluka dan dilukai. Kepuasan, kelegaan. Teamwork. JPM sisters, YOU GUYS ARE AWESOME! Bukan semua orang sanggup pikul tanggungjawab untuk berbakti kepada DPP tercinta.

Banyak lagi, just go through my other 2009 Flashbacks :)

______________________________________

Selesai. Kita bertemu lagi di rancangan yang sama, pada tahun depan versi Year 2010 : The Flashback.

Labels:


0 Comments:

Post a Comment

You can freely :
1. Follow my blog. Usually I'll follow + comment back
2. I regularly checks my social network page and if you leave me your link, it would be easier for me to track you back and comment your blogpost in return.
3. Be nice.

Thanks for simply being here! *love*







original layout by bonjour heidi owned by Fina Sophie other by ArasuOnline dafont wish